canım yapma böyle...daha dik durmalıyız çok kolay değil tabii ama...ben bugün kontrole gittim dr kan tahliline falan bakmadan sadece ultrasonla baktı hersey iiyi dedi de benm de aklıma burda yazılanlar taklıdı herkes prolaktinden lh tan bahsediyor benmki kan tahlili bile yapmadı direk cmt transfer dedi anlamadım( vardır br bildigi diyorum ne bileyim.tetradox,prednol ,puregon ve coraspin verdi.coraspin e transferden sonra diğerlerine şimdi başla dedi.hemşire de coraspine de şimdi başla dedi bunu da anlamadım hangisinin dedigini yapsam bilemedim ((
ben de estrofeme devam ediyrum aynı günde 3 tane yukarıda yazdıklarımın yanı sıra.
%15 gibi bir oranla daha azmış canım gerçi benm pgt yapıldıgı için sanıırm böyle ama yine de taze embriyoyu her zaman tercih ediyorlar
canım genetikte de sorun yok demişsin bilemiyorum ki dr lar da mı bilmiyorlar?
Nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrr
Benim bugünki kontrolumde bukezde prolaktin yüksek çıktı.. tedavi devam edecek ama bakalım prolaktin düşşüşe geçecek mi..
biri düzeliyor öteki bozuluyor fenalık geldi
Benim bahsettiğim genetik test değil.. embriyoların genetiğine bakıldı mı? yani pgd işlemi.. embriyolar 3.günündeyken hücresinin birini alıp inceliyolar sağlıklı mı değil mi diye.. biraz pahalı bi işlem doktorunla bi görüş istersen canımgenetk tahlil yaptirdik onda sorunumuz cikmadi....
ama olmuyo iste sonuna getiremiyoz bi turlu...:18::18::18::18::18::18::18::18:
sen hala tahlil yapmadın dimiselam kızlarr
benim ağrılar alarm vermeye basladı kırmızılarsa gelır herhalde
olmayacagını bıle bıle umud etmek bu olsa gerek :))
dondurmalardan tutar ınsallh hayırlısıyla :))
ben de tüpbebek den önceki tedavilerimde prolaktinden çok çekdim 119a kadar çıkmışdı aylarca ilaç kullanmama rağmen değerim de çok az düşüş olunca cerrahpaşada prf dr. gittim birsürü tahlilden sonra makroprolaktin olduğunu bunun gebe kalmama mani olmadığını fakat başka (vucutta çeşitli fazlalıklara) şeylere neden olabileceğini söyledi
şimdiki dr.prolaktinin tüpbebek tedavisinde bir engel olmadığını söyledi
canım inşaallah senin hormonlarda normele döner ama bence kafana takma
Benim bahsettiğim genetik test değil.. embriyoların genetiğine bakıldı mı? yani pgd işlemi.. embriyolar 3.günündeyken hücresinin birini alıp inceliyolar sağlıklı mı değil mi diye.. biraz pahalı bi işlem doktorunla bi görüş istersen canım
sen hala tahlil yapmadın dimiinşallah bi sürprüz olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün hastaneden aradılar benide.. macroprolatin diye bi tahlil varmış devlet karşılamıyormuş özelde yaptır gel dediler 60lira bayıdım geldim..
sonuç pazartesi çıkacakmış.. yinede her ihtimale karşı dostinex başladık
senin kaç çıkmışto macroprolactinin canım?
ben ücretsiz yaptırdım ama çok uğraştım.dostinex bu ilaçı ben 2,5ay içtim çook miğde bulantısı yapmıştı 6kg vermiştim umarım sende olmaz macroprolactin 98 çıkmıştı (prf.dr.tahlilden önce kesinlikle sabah aç karna ol ve 3gün ilişki yasak demşti)sen nerde tedavi oluyorsun mahsuru yoksa?kaçıncı denemen
genetik testet bisey cikmayinca pgt yapmazlar diye dusunuyorum..
cunku genetikte bisey cikcakki pgt de o aranacak.....
3 düşükten sonra devlette pgd yApıyorlar.. özeldede maddi durumun müsaitse yaparlar ..genetik testet bisey cikmayinca pgt yapmazlar diye dusunuyorum..
cunku genetikte bisey cikcakki pgt de o aranacak.....
kimse bisey demiyo....
Kızlar bayramdan sonra donmuş transferi yaptıracaklar burada toplanalım istedim..
Benim ilk dondurulmuş transferim.. oyüzden heycanlıyım biraz.. :26:
Bu ay adetin 21.günün lucrine başlayacakmışız adet olduktan sonra estrofeme geçilecekmiş ve sonrasında transfer . nasip olursa ve sağlıklı çözülebilirlerse tabii..(inşallah).. yarın kontrolum var inşallah aksilik çıkmazsa lucrinle başlayacağız..
sizlerin tedavisi nasıl ilerliyor birlikte paylaşalım
Merhaba.benim 3 yasinda bir oglum var tup bebek.kalan emriolari dondurmusduk ve agustos 19 donmus emrio transferim yapildi.10.gun degerim385 12.gun degerim 1027...ultrasonum 12 eylul ve ben cok merakediyorum ikizmi tekmi diye.cunki oglumda kan degerim 10.gun 91 12 gun 449 du ve tek oldu bu sefer degerler cok yuksek doktorum ikiz bebek tutkumu bildigi icin ultrasonu gormeden bisey soylemek istemiyor.kafama takilan bir soru acaba donmus transferde degerler dahami yuksek cikar?bu arada 5.gun transferi ayin 17.cozulup 19.transfer yapildi ayni seyleri yasayan varsa paylasirsa sevinirim.....
Merhaba.benim 3 yasinda bir oglum var tup bebek.kalan emriolari dondurmusduk ve agustos 19 donmus emrio transferim yapildi.10.gun degerim385 12.gun degerim 1027...ultrasonum 12 eylul ve ben cok merakediyorum ikizmi tekmi diye.cunki oglumda kan degerim 10.gun 91 12 gun 449 du ve tek oldu bu sefer degerler cok yuksek doktorum ikiz bebek tutkumu bildigi icin ultrasonu gormeden bisey soylemek istemiyor.kafama takilan bir soru acaba donmus transferde degerler dahami yuksek cikar?bu arada 5.gun transferi ayin 17.cozulup 19.transfer yapildi ayni seyleri yasayan varsa paylasirsa sevinirim.....
arkadaşım hayırlısı olsun değerin bayağı yüksek çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. benimde bu ay olacak transferim tabi e2 düşerse.
ohh maşallah canım.benim bildiğim bu kadar yüksek sonuçlar ikizlerde çıkıo.iki yada tek allah kucağına almayı nasip etsin.neler yaptın transferden sonra canım bize birza yardımcı olurmusun?birde sizde sorun neydi?benimde 3 tane donmuş bebeğim var 1 tane 1. kalite 2 tane orta kalite.inşallah sağlıklı çözülebilirler.
Değerin oldukça yüksek .. donmuş transferde değer yüksek çıkabilirmiş ama ikiz olma ihtimalide yüksekMerhaba.benim 3 yasinda bir oglum var tup bebek.kalan emriolari dondurmusduk ve agustos 19 donmus emrio transferim yapildi.10.gun degerim385 12.gun degerim 1027...ultrasonum 12 eylul ve ben cok merakediyorum ikizmi tekmi diye.cunki oglumda kan degerim 10.gun 91 12 gun 449 du ve tek oldu bu sefer degerler cok yuksek doktorum ikiz bebek tutkumu bildigi icin ultrasonu gormeden bisey soylemek istemiyor.kafama takilan bir soru acaba donmus transferde degerler dahami yuksek cikar?bu arada 5.gun transferi ayin 17.cozulup 19.transfer yapildi ayni seyleri yasayan varsa paylasirsa sevinirim.....
elvan yakaladım seniiarkadaşım hayırlısı olsun değerin bayağı yüksek çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. benimde bu ay olacak transferim tabi e2 düşerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?