• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Testim yok evde almadım bilinçli olarak direk kan vermek istedim ilk gebeliğimdede öyle yapmıştım merkezi bi yerdede değilim yoksa alıp denerdim bu gün
Bence doğru yapıyorsun idrar testleri yanıltıyor bazen geçen bi arkadaşım yaptı baya koyu bi çizgi vardı test verdik gebelik yok idrar testi bana güven vermiyor en iyisi gününü beklemek 😂

Bence doğru yapıyorsun idrar testleri yanıltıyor bazen geçen bi arkadaşım yaptı baya koyu bi çizgi vardı test verdik gebelik yok idrar testi bana güven vermiyor en iyisi gününü beklemek 😂
Tamam bak unutuyorum ben kafamı dağıtmak istiyorum ama siz sorular sorunca kafam teste gidiiiiiyyy 🤣🤣

Evet bende çoğu zaman yanıltıcı olduğunu düşünüyorum doktorun bı bildiği var ki gün verip kan istiyor

Back
X