Bence kan testi için gününüzü bekleyin 2 güne bir kan istiyorlar düşük çıkacağı için pozitifse. İdrar testiyle kontrol edin derim ben ama siz bilirsinizBenim paza iğnem var +6gün olacak sizce vereyim mi Çarşamba da var onda mi vereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kan testi için gününüzü bekleyin 2 güne bir kan istiyorlar düşük çıkacağı için pozitifse. İdrar testiyle kontrol edin derim ben ama siz bilirsinizBenim paza iğnem var +6gün olacak sizce vereyim mi Çarşamba da var onda mi vereyim
İdrarda çıkmıyor bazenBence kan testi için gününüzü bekleyin 2 güne bir kan istiyorlar düşük çıkacağı için pozitifse. İdrar testiyle kontrol edin derim ben ama siz bilirsiniz
Ama senin günün geldi niye yapmadın yapsana çıkar artık bize de umut olAyy zaman geçmiyor ya sürekli belirti aramak kendini dinlemek acaba mı demekten yoruldum
Seninki 7.günde kaç çıktı mesela kanda beta ondan önce test yapmişmiydinBence kan testi için gününüzü bekleyin 2 güne bir kan istiyorlar düşük çıkacağı için pozitifse. İdrar testiyle kontrol edin derim ben ama siz bilirsiniz
Günüm pazartesi canm yarın belki kan veririm evde test yapmak istemedim ne ben ne eşimAma senin günün geldi niye yapmadın yapsana çıkar artık bize de umut ol
Bugün kaçıncı gününGünüm pazartesi canm yarın belki kan veririm evde test yapmak istemedim ne ben ne eşim
İşte durdurabilsem kendimiiiiBence kan testi için gününüzü bekleyin 2 güne bir kan istiyorlar düşük çıkacağı için pozitifse. İdrar testiyle kontrol edin derim ben ama siz bilirsiniz
Transfer günü dahil 10. Gün 18 Eylül Perşembe günü transfer oldumBugün kaçıncı günün
Aaaa test yapsan çıkarTransfer günü dahil 10. Gün 18 Eylül Perşembe günü transfer oldum
Normalde test günün ne zmanİşte durdurabilsem kendimiiii
Testim yok evde almadım bilinçli olarak direk kan vermek istedim ilk gebeliğimdede öyle yapmıştım merkezi bi yerdede değilim yoksa alıp denerdim bu günAaaa test yapsan çıkar
Bence doğru yapıyorsun idrar testleri yanıltıyor bazen geçen bi arkadaşım yaptı baya koyu bi çizgi vardı test verdik gebelik yok idrar testi bana güven vermiyor en iyisi gününü beklemekTestim yok evde almadım bilinçli olarak direk kan vermek istedim ilk gebeliğimdede öyle yapmıştım merkezi bi yerdede değilim yoksa alıp denerdim bu gün
HımmTestim yok evde almadım bilinçli olarak direk kan vermek istedim ilk gebeliğimdede öyle yapmıştım merkezi bi yerdede değilim yoksa alıp denerdim bu gün
Tamam bak unutuyorum ben kafamı dağıtmak istiyorum ama siz sorular sorunca kafam teste gidiiiiiyyyBence doğru yapıyorsun idrar testleri yanıltıyor bazen geçen bi arkadaşım yaptı baya koyu bi çizgi vardı test verdik gebelik yok idrar testi bana güven vermiyor en iyisi gününü beklemek![]()
Evet bende çoğu zaman yanıltıcı olduğunu düşünüyorum doktorun bı bildiği var ki gün verip kan istiyorBence doğru yapıyorsun idrar testleri yanıltıyor bazen geçen bi arkadaşım yaptı baya koyu bi çizgi vardı test verdik gebelik yok idrar testi bana güven vermiyor en iyisi gününü beklemek![]()
Evet ben ilk transferimde erkenden yapınca şimdi kesinlikle bekleyeceğim 5 gün idrar testim çift çizgi idi o yüzden en güvenilir olanı kan testiEvet bende çoğu zaman yanıltıcı olduğunu düşünüyorum doktorun bı bildiği var ki gün verip kan istiyor
Ben miBugün de kan verebilir sin