- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Ayyy çok iyi kaçinci sizin ve kaç yıldır bekliyorsunuz127.34 çıktı kan sonucum, 6. Gün embriyosu 9. Gün testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok iyi kaçinci sizin ve kaç yıldır bekliyorsunuz127.34 çıktı kan sonucum, 6. Gün embriyosu 9. Gün testi
İnşallah çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kaç embriyo transferi olduİnşallah çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Canım belirtilerin var mıydı127.34 çıktı kan sonucum, 6. Gün embriyosu 9. Gün testi
Sen 5.günsün demi elifCanım belirtilerin var mıydı
7. Güne kadar hiç belirtim yoktu. 7. Gün ben hareket ettikçe başlayan ara ara adet sancısı gibi ağrılar başladıCanım belirtilerin var mıydı
Tek oldu, baska yoktu zatenKaç embriyo transferi oldu
İlk transfer miTek oldu, baska yoktu zaten
Benim 4 yıl oluyor, geçen sene kalp atışı duyulmayan bir gebelik olmuştu kürtaj olmuştum o yüzden çok tedirginim inşallah sağlıklı ilerler herşeyAyyy çok iyi kaçinci sizin ve kaç yıldır bekliyorsunuz
Evet daha önceki tedavilerimde transfere gelememişti embriyolarİlk transfer mi
İnşallah kalbini ferah tut bana 3 yıl bitti daha önce hiç gebelik oluşmadı sanki hiç hamile olamayacak misim.givi geliyorBenim 4 yıl oluyor, geçen sene kalp atışı duyulmayan bir gebelik olmuştu kürtaj olmuştum o yüzden çok tedirginim inşallah sağlıklı ilerler herşey
Benim bir arkadasım da 3-4 sene uğraştı hiç olmadı sonra tüp bebekle direkt oluverdi. Allah yeterki ol desin, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olurİnşallah kalbini ferah tut bana 3 yıl bitti daha önce hiç gebelik oluşmadı sanki hiç hamile olamayacak misim.givi geliyor
Öyle canım benim basimda hafif ağrı var midem karnım çok karışık haldeyim 5.gün embriyosu iki tane yarın iğnem var vurulmuşken bir kan da versemmi diyorumBenim bir arkadasım da 3-4 sene uğraştı hiç olmadı sonra tüp bebekle direkt oluverdi. Allah yeterki ol desin, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
EvetSen 5.günsün demi elif
Nasıl gidiyor
Ya beni aşırı bel ağrım vardı dün ya çok yatmaktan oldu ya da bilmiyorum akşama doğru da bacak ağrım başladı bu gü sabah hafif rahim de ağrı vardı sanki kalçam da ağrıyor gibi dün göğüs hassasiyetim fazlaydı bu gün normal benim böyle belirtilerim seni nasıl gidiyorNasıl gidiyor
Bacım sen kan ver yarınaÖyle canım benim basimda hafif ağrı var midem karnım çok karışık haldeyim 5.gün embriyosu iki tane yarın iğnem var vurulmuşken bir kan da versemmi diyorum
Aşırı heyecanlı kıyamam inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalımBacım sen kan ver yarınayoksa sen bizide rahat bırakmısan
![]()
Vala ben sabah sağ ayak ağrısıyla uyandım damar damar üstüne binmiş sanki ağrıyorYa beni aşırı bel ağrım vardı dün ya çok yatmaktan oldu ya da bilmiyorum akşama doğru da bacak ağrım başladı bu gü sabah hafif rahim de ağrı vardı sanki kalçam da ağrıyor gibi dün göğüs hassasiyetim fazlaydı bu gün normal benim böyle belirtilerim seni nasıl gidiyor
Evet aramızda bir gün var onla ben ondan sonrayımAşırı heyecanlı kıyamam inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım