6. Günde böyleydiOnda kaçıncı gün de öğrendiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Günde böyleydiOnda kaçıncı gün de öğrendiniz
Fotoğrafta da tam net değil ama6. Günde böyleydi
Bilmiyorum ki çoğu sayıyor çoğu saymıyor ama mantıklı olan sayması değil mi vücuda o andan itibaren giriyorBen sayılmıyor diye biliyorum ama
Transfer hariç 6demiFotoğrafta da tam net değil ama
Transfer dahil 6. Günde yapmışımTransfer hariç 6demi
Yok bacım yapmıyomDiğerinj dene o zaman bir yap bakalım bende yapayım sende çıkarsa
Yapmak için sormadın mi ama sen başta benim aklıma düşürdün 5.gün çıkıyor diye kfkfkfYok bacım yapmıyomsen yap da rahatla bızı de rahat bırak
![]()
Keşke dünkünu bugün deneseymisinTransfer dahil 6. Günde yapmışım
Bekle demiştim sanaKeşke dünkünu bugün deneseymisin
Ama benim 5. Gün embrıyosuydu bacım senınkı hangısıydı unutuyorum ne yapayımYapmak için sormadın mi ama sen başta benim aklıma düşürdün 5.gün çıkıyor diye kfkfkf
Ama benim 5. Gün embrıyosuydu bacım senınkı hangısıydı unutuyorum ne yapayım![]()
Bende transfer olalı 1 hafta oldu 3 kere duşa girdim girmemek çok saçma geliyor banatransferden sonra bi kez duşa girdim başka giren var mı arka arkaya
Valla bende hanginiz ne yaptınız hepsini karıştırıyorum ama seni unutmuyorum senin gazinla dün test yaptım kgkgkfAma benim 5. Gün embrıyosuydu bacım senınkı hangısıydı unutuyorum ne yapayım![]()
Doktor bana girme dedi siz yaptınız mı test ilk transferinizmiBende transfer olalı 1 hafta oldu 3 kere duşa girdim girmemek çok saçma geliyor bana
Evet ilk transfer bekliyorum daha 7.günDoktor bana girme dedi siz yaptınız mı test ilk transferinizmi
Valla bende hanginiz ne yaptınız hepsini karıştırıyorum ama seni unutmuyorum senin gazinla dün test yaptım kgkgkf
Kız sende çıkar sen yap bariEvet ilk transfer bekliyorum daha 7.gün
Evet ilk transfer bekliyorum daha 7.gün