- 25 Mart 2023
- 1.312
- 570
- 53
- 32
Ya sonuçta test gününe kadar gırme dememiştir ama girme dediyse de girme doktorun ne dıyorsa onu yapDoktor bana girme dedi siz yaptınız mı test ilk transferinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sonuçta test gününe kadar gırme dememiştir ama girme dediyse de girme doktorun ne dıyorsa onu yapDoktor bana girme dedi siz yaptınız mı test ilk transferinizmi
Ben 5.gün kan verdim 1 çıktı hemşirem tutunmuş olsa bile çıkmazdı dedi ?Seninkide belli olmuştur senle aramızda 1 gün var transfer+5 gün transfer sayarsak 6.gün
Ya sonuçta test gününe kadar gırme dememiştir ama girme dediyse de girme doktorun ne dıyorsa onu yap
Transfer gününü sayıyor musun peki senBen 5.gün kan verdim 1 çıktı hemşirem tutunmuş olsa bile çıkmazdı dedi ?
HayırTransfer gününü sayıyor musun peki sen
Valla bana dediki 2-3 dinlen sürekli yatma ama ani hareketlerde bulunma ilaçlarını saatınde iç dedi kan dolaşımı vücudunda olsun evde yürüyüşler yap dedi 2-3 sonrada ılık duş al ayakta 15 dk yı geçmesin dedi stres yapma dua et 10 gün sonra görüşürüz dediişin garip tarafı doktorum bana hiç bişey demiyor Herşey serbest acaba hangisinin yaptığı doğru![]()
Hangi şehir canım ben hiç hiç kan vermedim dün test yaptım 4.güne denk geliyormuş çıkmazdı zaten belirti vs varmı
Kız ben yatmaya alıştım anam yürüyorum geri yatıyorum öyle çok gezmiyorum yatıyorum derken belime 2 yastık koydum öyle oturuomValla bana dediki 2-3 dinlen sürekli yatma ama ani hareketlerde bulunma ilaçlarını saatınde iç dedi kan dolaşımı vücudunda olsun evde yürüyüşler yap dedi 2-3 sonrada ılık duş al ayakta 15 dk yı geçmesin dedi stres yapma dua et 10 gün sonra görüşürüz dedi
İstanbul bahçecide oldum. Bilmiyorum hafif kasık ağrıları var ama ayaklarım üşüyor. Ve belimde hep ağrı var. Bir de akıntım var bunlar belirtimidir bilmiyorumHangi şehir canım ben hiç hiç kan vermedim dün test yaptım 4.güne denk geliyormuş çıkmazdı zaten belirti vs varmı
Yani biz hemen testlere koşuyoruz yanlış yapıyoruz kızlar test kan konusu kapatıyoruz test günü artık konuşalım başka konular açın5. Gün kan verdim. 1.3 çıktı hemşirem tutunsa bile çıkmazdı dedi
Ben yatağımın çarşafını falan degıstım kahvaltı hazırladım hareket ettim bayaKız ben yatmaya alıştım anam yürüyorum geri yatıyorum öyle çok gezmiyorum yatıyorum derken belime 2 yastık koydum öyle oturuom
Bende yatak falan topladım komşuma kahveye gittim bu gün tempolu benim de ama şimdi eve geldim yatıyorumBen yatağımın çarşafını falan degıstım kahvaltı hazırladım hareket ettim baya
İstanbul bahçecide oldum. Bilmiyorum hafif kasık ağrıları var ama ayaklarım üşüyor. Ve belimde hep ağrı var. Bir de akıntım var bunlar belirtimidir bilmiyorumHangi şehir canım ben hiç hiç kan vermedim dün test yaptım 4.güne denk geliyormuş çıkmazdı zaten belirti vs varmı
aynen.Yani biz hemen testlere koşuyoruz yanlış yapıyoruz kızlar test kan konusu kapatıyoruz test günü artık konuşalım başka konular açın
Aşk olsun beni unutuyormusun kızValla bende hanginiz ne yaptınız hepsini karıştırıyorum ama seni unutmuyorum senin gazinla dün test yaptım kgkgkf
Sen test yapmayansin demi bacım kgkfAşk olsun beni unutuyormusun kız
Bacım korkma üzerine git yap hadi bize de at18 Eylül'de transfer oldum şimdi evde yapsam cikarda korkuyorum pazartesi kan vercem artık onuda vermeye korkar oldum ya negatif çıkarsa diye sizde iyi cesaret var kızlar
Ayyy ismini fark ettim ilk transferımde kızımın adını efnan koymustum isminin anlamını bılıyor musun18 Eylül'de transfer oldum şimdi evde yapsam cikarda korkuyorum pazartesi kan vercem artık onuda vermeye korkar oldum ya negatif çıkarsa diye sizde iyi cesaret var kızlar