- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Yakınmış sana neden vermiyorsun kan bende düşünüyorum bugün hastaneye iğne vurulmaya gittiğim de5. Gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınmış sana neden vermiyorsun kan bende düşünüyorum bugün hastaneye iğne vurulmaya gittiğim de5. Gün embriyosu
2Kac embriyo transferi edildi
Verdim işte kan hastane karşımda gidip test almaya üşendim kan vereyim dedimYakınmış sana neden vermiyorsun kan bende düşünüyorum bugün hastaneye iğne vurulmaya gittiğim de
Sen verecek misin kanYakınmış sana neden vermiyorsun kan bende düşünüyorum bugün hastaneye iğne vurulmaya gittiğim de
Bugün gittiğimde düşünüyorum vermeyiSen verecek misin kan
Ne zaman cikarmis sunucVerdim işte kan hastane karşımda gidip test almaya üşendim kan vereyim dedim![]()
1,5 2 saate dedillerrrNe zaman cikarmis sunuc
Benım cuma
Bugün regli olacakmışım gibi ağrım var. İlaçları kullanırken regli olunurmuKız sende çıkar sen yap bari![]()
Ayy aynisiyiz senle
Ben iğne kullanmıyorum şuan ne kullanıyorsunuz sizKızlar siz iğneleri nasıl vuruyorsunuz benim karnım iyice hassaslasti ya vuramaz oldum
Ben iğne kullanmıyorum şuan ne kullanıyorsunuz siz
Ben iğne kullanmıyorum şuan ne kullanıyorsunuz siz
Yok canım olmuyorBugün regli olacakmışım gibi ağrım var. İlaçları kullanırken regli olunurmu
Hayır olmaz çünkü ilaçlar regli olmamızı engelliyor sen adeti unut bebegın sana tutundugunu düşünBugün regli olacakmışım gibi ağrım var. İlaçları kullanırken regli olunurmu
3Kaç yıldır olmuyor çocuğun
Karnım ağrıyorYok canım olmuyor
Kız benimde aynı 3 yıldır olmuyor ilk transferim daha önce hiç gebelik olmadı kaç yaşındasın nerelisin