• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Çokta yatma ama evde yürüyüşler yap kan dolaşımı olsun vucudunda
Balkona çıkıp balkonda yürüyüş yapıyorum temiz hava alıyorum gün içinde evde o yokken zaten mutfağa git gellerim var öğünlerimi atlamamak için. Ev çok basamaklı sadece alt katlara inmiyorum

Ben bu gün dışarıya kahvaltıya çıktım çok evde tıklı kalmak da psikolojiyi bozuyor ya
Evet kesinlikle o yüzden ben 1 haftadan sonra bi pazar markete çıktım eşimle ama sonrada çok kıpırdamadım evden çıkmadım anca balkona çıkıp hayaller kuruyorum🤣 hürrem sultan gibi hissediyorum arada balkona çıkıp uzaklara dalınca

Balkona çıkıp balkonda yürüyüş yapıyorum temiz hava alıyorum gün içinde evde o yokken zaten mutfağa git gellerim var öğünlerimi atlamamak için. Ev çok basamaklı sadece alt katlara inmiyorum
İyi yaptın merdıven inme dıkkatli ol hızlı adımda atma

Ben bu gün dışarıya kahvaltıya çıktım çok evde tıklı kalmak da psikolojiyi bozuyor ya
Bacım ne kahvaltısı ben kalktım babamla ablam gelmişti annem zaten bizde kahvaltı hazırladım ekmek almaya gıdeyım dedim kaynanama yakalandım 🤣🤣🤣 cabukkkk gir eve ne istıyosan ben alır gelirim sana mı kaldı dedi 😁😁😁 kaçamadım geri girdim eve

Bacım ne kahvaltısı ben kalktım babamla ablam gelmişti annem zaten bizde kahvaltı hazırladım ekmek almaya gıdeyım dedim kaynanama yakalandım 🤣🤣🤣 cabukkkk gir eve ne istıyosan ben alır gelirim sana mı kaldı dedi 😁😁😁 kaçamadım geri girdim eve
Ben eşimden gizli 4 parça cips yedim 🤣 ama üstüne uyuya kalınca paket bi köşede ben bi köşede akşam yakalandım🤣 annem marketten alıp gelmişti kendine 🤣 annemin üstüne attım suçu ama inanmadı🤣 ayıkladığı cevizleri sayıyor eşim günlük ne kadar yediğimi hesaplıyor az yediysem hemen ifademi alıyor🤣

Bizim yaptırdığımızı kimse bilmiyor ne şansslısınız. Herkes destekçiniz olmuş 😊

Bizim yaptırdığımızı kimse bilmiyor ne şansslısınız. Herkes destekçiniz olmuş 😊
Bir kaybım var bacım ondan ilk trasnferımde kızıma hamileydım 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim kızımı kız olcak dıye bıraz o ıstemedi birde tartıştık onla yerın dibine soktum ondan hatasını anladı

Bir kaybım var bacım ondan ilk trasnferımde kızıma hamileydım 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim kızımı kız olcak dıye bıraz o ıstemedi birde tartıştık onla yerın dibine soktum ondan hatasını anladı
Rabbim sabır versin başınız sağolsun. Asla yerine gelmez bi sonraki evladınız. İnsanlar hatalarını ne yazıkki kayıplarıyla deneyimliyor. Keşke daha önce size naşf davransalardı

Rabbim sabır versin başınız sağolsun. Asla yerine gelmez bi sonraki evladınız. İnsanlar hatalarını ne yazıkki kayıplarıyla deneyimliyor. Keşke daha önce size naşf davransalardı
Erkek istiyordu o ben dıyarbakırlıyım eşim mardınlı erkek genelde istiyolar kızım olacağını ögrenınce zaten bakışları falan degısmıstı ben kızımı kaybedınce tabii o piskilojıyle onu suçladım baya bır tartışma oldu aramızda o ondan dolayı şimdi diyor kız erkek fark etmıyor dıye

Bizdede tüm çevremiz biliyor herkes seferber durumda. herkes bi umutlu yani doğum günümde transfer edildi miniğim tutarsa inşallah doğum günü hediyem olaca
inanılmaz gerçekten iyi yapmışsın. Hak etmişler. Allah sabır versin sanada🥺

Oyyy hadi inşallah 🙏
Bende de eşim çok istiyor ve özellike kız çok istiyor. Sağlıklı olsunda diyor da kız çocuklarına çok içi gidiyor. Bende bazen kendimi suçluyorum onun kadar istekli değilmiyim acaba ben neden bu kadar heveslenemiyorum diye. Ona göre ben bu konularda daha Allaha havale ediyorum. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Doğurmak hiç değil. Olmazsa bakımına destek olabileceğimiz birçok anasız babasız evlatlar var onlara destek oluruz gücümüz yettiğince okutur tedavi ettirirz diye düşünüyorum. Tabi kendi evladımın olmasınıda istiyorum ama olmazsa takdiri ilahi. Rabbim böyle uygun görmüş olabilceğini düşünüyorum. Yani inşallah bu düşüncelerim yanlış değildir 🙃

Bende de eşim çok istiyor ve özellike kız çok istiyor. Sağlıklı olsunda diyor da kız çocuklarına çok içi gidiyor. Bende bazen kendimi suçluyorum onun kadar istekli değilmiyim acaba ben neden bu kadar heveslenemiyorum diye. Ona göre ben bu konularda daha Allaha havale ediyorum. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Doğurmak hiç değil. Olmazsa bakımına destek olabileceğimiz birçok anasız babasız evlatlar var onlara destek oluruz gücümüz yettiğince okutur tedavi ettirirz diye düşünüyorum. Tabi kendi evladımın olmasınıda istiyorum ama olmazsa takdiri ilahi. Rabbim böyle uygun görmüş olabilceğini düşünüyorum. Yani inşallah bu düşüncelerim yanlış değildir 🙃
Hayır yanlış degıl biz kadınlar herseye kendımızı hazırlıyoruz çünkü ilerde daha fazla üzülmemek için ön zemin hazırlıyoruz dıyelım erkekler daha hassas oluyor genelde şimdi misal ben test yapsam negatif olsa aman daha test günüme çok var derim ama eşim üzülür erkeklerın geneli bu 😁

Eşim zaten bu eğer olumsuz olursa 2 embiryoyu daha deneriz daha da başa sarmayız dedi. Ne zaman ilaçlarımı iğnelerimi yada fitillerimi yapsam ağlar üzülür hakkını helal et diye yalvarırır. Özellikle toplama dönemi. Çok fazla iğne yapıyorduk ve o dönem artık karnım mor çok acıyordu. Şahit oldukça çok yıprandı o da. Artık kıyamamazlık değil ama toplamada anesteziye zor girmişim çok çırpınmışım toplanma esnasında bunu duyunca doktordan. 1 saati geçmiş ameliyathaneden çıkmam. Çok kötü olmuştu günlerce ağlamıştı bana baktıkca. Yani başa dönmeyiz acı çekmeni istemiyorum diyip duruyor. Artık nasip inşallah elimizdeki embiryolarımızdan evladımız olur.

Back
X