Kızlar erken test yapmayın sadece üzüntü getiriyor. Ben o hataya düştüm yaptim hic birseyde çıkmadı 2. Transferimde. Kimilerinin erkenden tutuyor herkeste öyle olacak diye birsey yok. Kimi tutunma kanaması yaşar kimi yaşamaz. Benim degerim 18.33 tü idrar testlerinde hiçte gorunmedi hiçte tutunma kanaması vs birseyde olmadı kan vermesem ögrenmezdim yani. Öyle hayalet çizgi vs falanda yoktu ama tutunmaya çalışmış ve beta salgilamis. Zaten düşük degerleri göstermiyor az cok burdaki herkes biliyor 50 üstü genelde idrarda çıkıyor.
En saglıklısı kan vermek. Cok cok merak ediyorsanız 5. Gun embriyosu çatlama ignesi kullanmamis arkadaşlar 10. Gun verebilir. 3. Gun embriyoları zamanında vermeli. Çatlama ignesi kullananlarda gününde versin yalancı pozitif alıp hüsrana uğramasın. Belirti aramayın boşu olmaz sanarsınız olur. Oldu sanarsınız olmaz. Nasip işi bir noktadan sonra. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İyi düşünün iyi olsun.
En saglıklısı kan vermek. Cok cok merak ediyorsanız 5. Gun embriyosu çatlama ignesi kullanmamis arkadaşlar 10. Gun verebilir. 3. Gun embriyoları zamanında vermeli. Çatlama ignesi kullananlarda gününde versin yalancı pozitif alıp hüsrana uğramasın. Belirti aramayın boşu olmaz sanarsınız olur. Oldu sanarsınız olmaz. Nasip işi bir noktadan sonra. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İyi düşünün iyi olsun.