• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar erken test yapmayın sadece üzüntü getiriyor. Ben o hataya düştüm yaptim hic birseyde çıkmadı 2. Transferimde. Kimilerinin erkenden tutuyor herkeste öyle olacak diye birsey yok. Kimi tutunma kanaması yaşar kimi yaşamaz. Benim degerim 18.33 tü idrar testlerinde hiçte gorunmedi hiçte tutunma kanaması vs birseyde olmadı kan vermesem ögrenmezdim yani. Öyle hayalet çizgi vs falanda yoktu ama tutunmaya çalışmış ve beta salgilamis. Zaten düşük degerleri göstermiyor az cok burdaki herkes biliyor 50 üstü genelde idrarda çıkıyor.

En saglıklısı kan vermek. Cok cok merak ediyorsanız 5. Gun embriyosu çatlama ignesi kullanmamis arkadaşlar 10. Gun verebilir. 3. Gun embriyoları zamanında vermeli. Çatlama ignesi kullananlarda gününde versin yalancı pozitif alıp hüsrana uğramasın. Belirti aramayın boşu olmaz sanarsınız olur. Oldu sanarsınız olmaz. Nasip işi bir noktadan sonra. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İyi düşünün iyi olsun.

Arkadaşlar başından beridir bu süreci en net yaşamışlardan biri olarak söylüyorum ki stres yapmayan kafasında evet tutacak ben o kan günü pozitifi görecem bitti diyen ve doktoru ne derse onu yapan birine rabbimde nasip etmişse tutar burda yazıp çiziyoruz ama hiçbirimiz doktor değiliz ben evet sağlıkçıyım ama bende doktor değilim stres yapmayın

Kızlar erken test yapmayın sadece üzüntü getiriyor. Ben o hataya düştüm yaptim hic birseyde çıkmadı 2. Transferimde. Kimilerinin erkenden tutuyor herkeste öyle olacak diye birsey yok. Kimi tutunma kanaması yaşar kimi yaşamaz. Benim degerim 18.33 tü idrar testlerinde hiçte gorunmedi hiçte tutunma kanaması vs birseyde olmadı kan vermesem ögrenmezdim yani. Öyle hayalet çizgi vs falanda yoktu ama tutunmaya çalışmış ve beta salgilamis. Zaten düşük degerleri göstermiyor az cok burdaki herkes biliyor 50 üstü genelde idrarda çıkıyor.

En saglıklısı kan vermek. Cok cok merak ediyorsanız 5. Gun embriyosu çatlama ignesi kullanmamis arkadaşlar 10. Gun verebilir. 3. Gun embriyoları zamanında vermeli. Çatlama ignesi kullananlarda gününde versin yalancı pozitif alıp hüsrana uğramasın. Belirti aramayın boşu olmaz sanarsınız olur. Oldu sanarsınız olmaz. Nasip işi bir noktadan sonra. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İyi düşünün iyi olsun.
Aşırı haklı bir yorum

Kızlar sizce var mı ? Ben canlı bakınca daha net bi hayalet çizgi görüyorum . Bugün transferimin 7.günü

Eklentiler

• IMG_6126.webp
    IMG_6126.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 60
Burda bilmediklerimizi soru işaretlerimizi biz birbirimize sorarak yaşıyoruz atlatiyoruz 1 haftadır bu grupta hiç böyle sıkıntı çıkmadı çıktı mı kızlar

Yok msj dili olarak yanlış okumuş olabiliriz bana o sert gelmedi manolya olan sert geldi yani psikolojini bozduysan başka gruba gir biz böyle yaparak merakımizi gideriyoruz belki 1 haftadir bir sıkıntı cikmamisti
Yok çıkmadı ama sağlıkçı olan hanımefendi baya sert konuşuyor

Manolya hanım amacım tartışma kavga çıkarmak değil güzel bir üslupla yazdım kardeşim etkileniyorsan başka gruplar var başka arkadaşlar var oraya gidebilirsiniz

Hayırlısı olsun üzülmeyin canınızı hiç sıkmayın verende Allah alanda Allah elimizden tevekkül etmekten başka hiçbir şey gelmiyor en güzeli teslimiyet . Benimde 2. Transferim ilki olmadı ikinciyi denedik bugün 7.günüm kan testi falanda yapmadım ama bilmiyorum içim rahat bebeğimin benimle olduğunu hissediyorum başından beri idrar testi de böyle çıktı neye yorumlayacağımı bilemedim

Hanımlar ben dün iğne vuruldum promester iğnesi intertre baktım o betayı düşürebilirmis veya negatif gosterebilirmis o benim aklıma hiç gelmemişti iğneden sonra kan verdm

Benim ses tonumumu duyuyorsunuz da sert konuştuğumu iddia ediyoesunuz? Mesaj dili böyledir böyle anlaşılır arkadaş yanımda olsa emin olun en çok sarıp sarmalar ben destek olurum negatif görmüş biri olarak şuan onu bu kadar telkin etme sebebim yine onun için benim babamın kızı mı? Tanımadığım biri ona sürekli acele etme vücudunu yorma diyorum bunda

Benim ses tonumumu duyuyorsunuz da sert konuştuğumu iddia ediyoesunuz? Mesaj dili böyledir böyle anlaşılır arkadaş yanımda olsa emin olun en çok sarıp sarmalar ben destek olurum negatif görmüş biri olarak şuan onu bu kadar telkin etme sebebim yine onun için benim babamın kızı mı? Tanımadığım biri ona sürekli acele etme vücudunu yorma diyorum bunda ne sertlik var?
Üslubunuz çok yanlış gerçekleri söylemeniz sağlıkçı olduğunuz için sizi anlıyorum bende hemşireyim ama bu tarz konuşmalar hiç doğru değil babamın kızı mı vesaire bir sağlıkçıya yakışmayan tavırlar. dua edin test gününüze kadar stres yapmayın demek daha doğru

Üslubunuz çok yanlış gerçekleri söylemeniz sağlıkçı olduğunuz için sizi anlıyorum bende hemşireyim ama bu tarz konuşmalar hiç doğru değil babamın kızı mı vesaire bir sağlıkçıya yakışmayan tavırlar. dua edin test gününüze kadar stres yapmayın demek daha doğru
Katılıyorum size hanimcim biz çok güzel grupduk

Back
X