Ben konuya sonradan dahil oldum. 11 eylüldü transferim. 21 eylülde beta 55, 23 eylül 54, 25 eylül 66 çıktı ve doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum Sabri Hoca’ya. Referansla gitmiştim kendisine, çok da seviyorum, pazar günü de aradım, testim akşam 10.30’da çıktığında da aradım, çekinmiyorsun çok babacan yaklaşıyor, o güveni veriyor. Hatta sabah test yaptırmayınca o aradı beni naptın yaptırmadın mı bugün test diye. Doktorumdan çok memnunum. Transfer günü duş alabileceğimi, günlük yaşamıma dönebileceğimi söylemişti işlemden sonra. O gün genelde yatıp dinlenerek geçirdim. Bir önceki gece yarısına kadar temizlik yapmıştım tekrar yapamam diye, çok yorgundum ondan yattım birazcık. Sonraki günler ağır işler yapmadım ama yemeğimi yaptım. İşte kavanoz açılacaksa açmamaya çalıştım mesela, uzanıp yüksekten tencere almadım, market poşeti taşımadım. Ama ben bir yandan da çalışıyorum haftada 2 gün ofise gidiyorum. İşyerimdeki kimse bilmediği için de perşembe transfer oldu sonrasında çarşamba ofise gitmek durumunda kaldım. Bilgisayarımı taşıdım mecburen 3-4 kg vardır heralde. Sabah 5.45’te kalkıp akşam 17.30 gibi eve geliyorum o süre zarfında oturuyorum hep, uzanma dinlenme imkanım yok. Kalan günlerde evden çalışıyorum onda da çok uzanamadım sadece birkaç kez ağrım oldu biraz bilgisayarı kucağıma alıp uzanıp çalıştım. Yakınımda oturan, durumumu bilen, yardım isteyebileceğim kimsem olmadığı için çok destek alamadım eşim dışında. Acaba biraz fazla mı hafife aldım bilmiyorum. Ama araştırdığımda da tutunduktan sonra kimyasal olmasının annenin yaptığı bir hareketle zorlanmayla falan ilgisi olmadığı yazıyordu. Şimdi burada günlerce duş almayanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, yemeğini annesi yapanları falan görünce acaba ben çok mu günlük yaşantıma dönmüşüm diye düşündüm. Kimyasal sonrası süreç ne olacak hiçbir fikrim yok. Dün regl oldum ilaçları bırakınca. Gece ağrıdan ağlayarak uyandım normalde de regllerim ağır geçer ama bu sefer çok kötüydü. Perşembe tekrar gideceğim doktorla görüşmeye süreç hakkında. Ne kadar beklenir sizce bir sonraki transfer için?