- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Pazar günü bana daha çok var o zamana kadar senin bebeğin cinsiyetini öğrenirizHayır daha sizlerin pozitifleri görcez tek tek takipteyim hepinizi okuyorum forumu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü bana daha çok var o zamana kadar senin bebeğin cinsiyetini öğrenirizHayır daha sizlerin pozitifleri görcez tek tek takipteyim hepinizi okuyorum forumu![]()
Bugün kaç gün oldu senin benim gibi yerlere serilme bekle azcık daha11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba
Evet bak her zaman böyle olumlu olcaz üzülmek no no nooooKesinlikle çok doğru kan değerini görmeden kimse bilet bilemez bazen gebelik var ama kanda bile geç çıkan var oyüzden pozitif olmak en güzeli hem dünyanın sonu değil ya yeniden tedavi görürüz nasipte varsa zaten olacak olmassada vardır Rabbimin bi bildiği
Bak bi önceki gebeliğimde 6 gün önceden doktorları perişan ettim test te testEvet bak her zaman böyle olumlu olcaz üzülmek no no noooo![]()
Hadi bakalım bi pozitif haberi daha alalım inşalllahhhhhKan verdim eve geldim 1 saate çıkacak bakalm hayırlısı hiç umudum yok ama
Ben 4.fhnBugün kaç gün oldu senin benim gibi yerlere serilme bekle azcık daha
Ben 4.gun erken gebelik yaptım negatif 6.gun kanda verdim negatif sabah idrar erken gebelik yaptım silik çizgi kafam Bir milyon kgkfkfkBugün kaç gün oldu senin benim gibi yerlere serilme bekle azcık daha
dillKan verdim eve geldim 1 saate çıkacak bakalm hayırlısı hiç umudum yok ama
Hiç test yaptınmı yapmadıysan yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap.. Ama bak kanı görmeden moralini bozmaBugün 7 . günüm
Benim kuzenim hamileyken kanda betası çıkmamış adet olmayınca yeniden çıkmış ultrasonunda gözükmüs beta 0dan birden yükselebilir demekki umudum kaldı belirtileri de çok fazla oturdukca eğildikce belimde ağrı oluyor kasıklarım da karnımdq hareketler oluyor bilemiyorumHadi bakalım bi pozitif haberi daha alalım inşalllahhhhh
Bugün yaptım erken gebelik testi silik çıktıHiç test yaptınmı yapmadıysan yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap.. Ama bak kanı görmeden moralini bozma
Aynı haltı bende yedim .. 6 dan sonrası tmm da 4 neBen 4.fhn
Ben 4.gun erken gebelik yaptım negatif 6.gun kanda verdim negatif sabah idrar erken gebelik yaptım silik çizgi kafam Bir milyon kgkfkfk
Tm işte beta yükseldi yarın biraz daha koyu çıkacak ben öyle olmuştum hamilesinBugün yaptım erken gebelik testi silik çıktı
Aynı haltı bende yedim .. 6 dan sonrası tmm da 4 nedimi ama... Benim moralim bozulcak diye eşim bi sürü kızdı bana gerçi o kızınca daha çok moralim bozuldu ama neyse
![]()
Canım ümitlendırmesek önce gününü beklesin kan versin test yapmasın adaselin test degıl kan verceksin günündeTm işte beta yükseldi yarın biraz daha koyu çıkacak ben öyle olmuştum hamilesin
Ben bşk bi öncekinde hergün gebelik testi yapıyodum kan testi gününe kadar baya koyu kırmızı oldu tabi erken gebelik testinde... Ama o kaset testler varya keseyi gördük hala test negatif veriyoduBir günde yükselmez dediler bu kadar idrara karışmaz dedi burda bir sağlıkçı bayan
İşte benimkide bugün idrarda gözüktü dün kanda 0dı kanda olsa tm derimde kanda 0di bir günde erken gebelikte silik çizgi yapacak kadar yükselmez garaldeBen bşk bi öncekinde hergün gebelik testi yapıyodum kan testi gününe kadar baya koyu kırmızı oldu tabi erken gebelik testinde... Ama o kaset testler varya keseyi gördük hala test negatif veriyodu![]()
Canım ümitlendırmesek önce gününü beklesin kan versin test yapmasın adaselin test degıl kan verceksin gününde
Ada güzel düşün silik çizgiyi gördün ya tmm inşallah pozitif diye düşünüyorum.. Ben şimdi o silik çizgiyi bi görsem ortalığı birbirine katıyorum brn hamileyim diyeBir günde yükselmez dediler bu kadar idrara karışmaz dedi burda bir sağlıkçı bayan