• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kesinlikle çok doğru kan değerini görmeden kimse bilet bilemez bazen gebelik var ama kanda bile geç çıkan var oyüzden pozitif olmak en güzeli hem dünyanın sonu değil ya yeniden tedavi görürüz nasipte varsa zaten olacak olmassada vardır Rabbimin bi bildiği
Evet bak her zaman böyle olumlu olcaz üzülmek no no noooo ❌

Hadi bakalım bi pozitif haberi daha alalım inşalllahhhhh
Benim kuzenim hamileyken kanda betası çıkmamış adet olmayınca yeniden çıkmış ultrasonunda gözükmüs beta 0dan birden yükselebilir demekki umudum kaldı belirtileri de çok fazla oturdukca eğildikce belimde ağrı oluyor kasıklarım da karnımdq hareketler oluyor bilemiyorum

Ben 4.fhn

Ben 4.gun erken gebelik yaptım negatif 6.gun kanda verdim negatif sabah idrar erken gebelik yaptım silik çizgi kafam Bir milyon kgkfkfk
Aynı haltı bende yedim .. 6 dan sonrası tmm da 4 ne 🤣dimi ama... Benim moralim bozulcak diye eşim bi sürü kızdı bana gerçi o kızınca daha çok moralim bozuldu ama neyse🤣

Ben bşk bi öncekinde hergün gebelik testi yapıyodum kan testi gününe kadar baya koyu kırmızı oldu tabi erken gebelik testinde... Ama o kaset testler varya keseyi gördük hala test negatif veriyodu🤣😂😂😂
İşte benimkide bugün idrarda gözüktü dün kanda 0dı kanda olsa tm derimde kanda 0di bir günde erken gebelikte silik çizgi yapacak kadar yükselmez garalde

Canım ümitlendırmesek önce gününü beklesin kan versin test yapmasın adaselin test degıl kan verceksin gününde

Bir günde yükselmez dediler bu kadar idrara karışmaz dedi burda bir sağlıkçı bayan
Ada güzel düşün silik çizgiyi gördün ya tmm inşallah pozitif diye düşünüyorum.. Ben şimdi o silik çizgiyi bi görsem ortalığı birbirine katıyorum brn hamileyim diye 😂😂😂

Back
X