- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Evetsende 5. Gün embriyosu mu transfer olmuştun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetsende 5. Gün embriyosu mu transfer olmuştun
Doktorum benden 10 gün test istedi sizin neden geç yada ben neden erken veriyorumTest tarihime 6 ekim dediler ama cuma gunu kan verecegim. Ay benim ikinci denemem bu üzlürüm ben negatif çıkarsa idrardacesaretim yok evde erken gebelik testimde var ama yapmadım.
Ben perşembe yada cuma idrar testi yapıcam ama kanı tam gününde vericemTest tarihime 6 ekim dediler ama cuma gunu kan verecegim. Ay benim ikinci denemem bu üzlürüm ben negatif çıkarsa idrardacesaretim yok evde erken gebelik testimde var ama yapmadım.
Bende bilmiyorum ki farkli söyluyorlar herkese burada onu gördüm. Ama 10 gün yeterli bence fazla ilac igne kullanmaya gerek yok barsa zaten kanda cikar 10.gunDoktorum benden 10 gün test istedi sizin neden geç yada ben neden erken veriyorum
Ya bende hic belitide yok gogus hassasiyeti batma vs. o yuzden umutlanmak da istemiyorum ilk transferimdede boyleydi.Ben perşembe yada cuma idrar testi yapıcam ama kanı tam gününde vericem
Aynn doktorumda öyle dedi çünkü 2 tane 5.gün embriyosu gebelik olursa zaten çıkacak dedi süreyi uzatmak gerçeği deşiştirmeyecekBende bilmiyorum ki farkli söyluyorlar herkese burada onu gördüm. Ama 10 gün yeterli bence fazla ilac igne kullanmaya gerek yok barsa zaten kanda cikar 10.gun
Valla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısıYa bende hic belitide yok gogus hassasiyeti batma vs. o yuzden umutlanmak da istemiyorum ilk transferimdede boyleydi.
Benimde bugün 3.cu günüm transfer olduğum günden beri sizinki gibi adet olucakmisim gibi sancı hiç geçmedi neden böyle oluyor anlamıyorum iyimi kötümüValla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısı
Senin test gününü neden o kadar geç güne verdiler biliyo musun
Bilmiyorum ki doktorum bana 12 gün dedi kesin olsun dediSenin test gününü ne kadar o kadar geç güne verdiler biliyo musun
Aynı şuan bende öyleyim bire bir ayniValla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısı
Ertesi gün aynı saatte 1 gün oluyoBenimde bugün 3.cu günüm transfer olduğum günden beri sizinki gibi adet olucakmisim gibi sancı hiç geçmedi neden böyle oluyor anlamıyorum iyimi kötümü
Birde bişey soracağım transfer olduğum günü 0 olarak kabul ediyoruz değilmi
İnsallahh olumlu sonuclar aliriz canim. Ben adet olacgimda bile goguslerimde hassasiyet olmaz simdide yok. Umutlanamiyorumda Allahım hayirlisiyla guzel sonuclar almayi nasip eder hepimize insallahh.Valla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısı
Ozaman 3.gunumErtesi gün aynı saatte 1 gün oluyo
Ben ertesi gün aldım ama çok sıcak suyla almaOzaman 3.gunumhiç geçmiyor zaman birde kizlar siz hemen duş aldinizmi doktoruma sormadım ama sakıncalı mı acaba
Tamam teşekkürlerBen ertesi gün aldım ama çok sıcak suyla alma
Ben banyoya girince eşim yıkıyo beni boyum kısa fıskiye yukarda ona filan uzanmıyorum zaten yükseklere uzanmak sıkıntılıTamam teşekkürler
Yok bende oturuyorum ama sırtımı filan yıkarken kendimi zorlamak istemiyorum eşimde zaten sağolsun bırakmıyo yalnızBen oturarak yikaniyorum hep o sakıncalı mı acaba yoksa eşime derim o yıkar beni ayakta