• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya bende hic belitide yok gogus hassasiyeti batma vs. o yuzden umutlanmak da istemiyorum ilk transferimdede boyleydi.
Valla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısı

Valla transferden 8 saat sonra benim sol kasığımdaki batmalar başladı hala devam ediyo. Göğüslerim aşırı acıyo bazen çok şişiyo ilk 4 gün resmen adet olucam ssandım öyle sancılar çektim. Bu sabahta mide bulantısı kusma başladı ama kasık ağrılarım hiç geçmiyo yürürken zorlanıyorum bacaklarıma vuruyo ağrısı
Benimde bugün 3.cu günüm transfer olduğum günden beri sizinki gibi adet olucakmisim gibi sancı hiç geçmedi neden böyle oluyor anlamıyorum iyimi kötümü
Birde bişey soracağım transfer olduğum günü 0 olarak kabul ediyoruz değilmi

Bende şuan napacağımı şaştım gebelik var mı yok mu aşırı mutsuz oldum sakın erken test yapmayın kızlarr

Aynı şuan bende öyleyim bire bir ayni

İnsallahh olumlu sonuclar aliriz canim. Ben adet olacgimda bile goguslerimde hassasiyet olmaz simdide yok. Umutlanamiyorumda Allahım hayirlisiyla guzel sonuclar almayi nasip eder hepimize insallahh. 🫶🌸

Ben oturarak yikaniyorum hep o sakıncalı mı acaba yoksa eşime derim o yıkar beni ayakta

Back
X