• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 3.biz biraz para biriktiriyoruz gidip tedavi oluyorum para bitiyo. Bidaha para biriktiriyoruz tekrar 3 yıl böyle geçti ben de 4 yıllık evliyim🤣🤣
Hahaha biz baba bankdan birazını aldık da inşallah bu son olur hepimiz için paramızı bebişlere harcarız 🥰 aminnnn 🙏

Öyle deme mal canın yongasıdır şimdi bebek olcak elde avuçta kalmadı bebek doğacak bunun bakımı ihtiyaçlaeı
Hiç deme vallahi aynı durumdayiz kredi çektik maaşın çoğu oraya gidecek kalanını bizmi gecinecez bebwkmi büyüteceğiz diyoruz ama yapacak bişey yok buda bizim kaderimiz

Rabbim bebeklerimizin kısmetini bol bol versin inşallah
İnşallah canım normalde bende çalışıyorum özel sektörde ama hamileyken çalışıp riskede atmak istemiyorum eğer tutarsa. Yoksa çok rahat edecezde şuan senelik izin hakkımı kullanıyorum neyapacam ileri dönük çok kararsizim

İnşallah canım normalde bende çalışıyorum özel sektörde ama hamileyken çalışıp riskede atmak istemiyorum eğer tutarsa. Yoksa çok rahat edecezde şuan senelik izin hakkımı kullanıyorum neyapacam ileri dönük çok kararsizim
Masabaşı çalışıyosan sorun olmazda bedensel belki sıkıntı olabilir

Öyle deme mal canın yongasıdır şimdi bebek olcak elde avuçta kalmadı bebek doğacak bunun bakımı ihtiyaçlaeı
Sende öyle deme ama Allah sınıyor işte bizi para gelir çocuk bereketiyle gelir derler belki Allah başka bir yerden çıkaracak o parayı içimize koyacak . Ama bu şekilde çok da koymuyor ucunda yavrun var diye bence kuzum

Kızlar benim betamin değeri düşük ya hani 9.gune göre 5 gün emnriyor 9da öyle 2 haftalık gebelik olmuş oluyor sayısı önemli mi katlanması mi önemli

Ben coraspin kullanmıyorum canım şu küçük bebe aspirini varya küçük pembe ondan günde bir tane

Back
X