- 17 Temmuz 2024
- 145
- 41
- 18
- 27
32 bendeBen 44 sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 bendeBen 44 sen
Kaç yıllık evlisin kaçoncı denemen32 bende
4 yıl oldu bi kere aşılama yaptırdım geçen sene birde bu işte benimKaç yıllık evlisin kaçoncı denemen
Benim 3.biz biraz para biriktiriyoruz gidip tedavi oluyorum para bitiyo. Bidaha para biriktiriyoruz tekrar 3 yıl böyle geçti ben de 4 yıllık evliyim4 yıl oldu bi kere aşılama yaptırdım geçen sene birde bu işte benim
Hahaha biz baba bankdan birazını aldık da inşallah bu son olur hepimiz için paramızı bebişlere harcarızBenim 3.biz biraz para biriktiriyoruz gidip tedavi oluyorum para bitiyo. Bidaha para biriktiriyoruz tekrar 3 yıl böyle geçti ben de 4 yıllık evliyim![]()
Bizim öyle bi Bankamız yok kendi çabalarımızHahaha biz baba bankdan birazını aldık da inşallah bu son olur hepimiz için paramızı bebişlere harcarızaminnnn
![]()
Para kazanılır boşver yeterki sağlığımız olsun Bebeklerimiz olsunBizim öyle bi Bankamız yok kendi çabalarımız
Öyle deme mal canın yongasıdır şimdi bebek olcak elde avuçta kalmadı bebek doğacak bunun bakımı ihtiyaçlaeıPara kazanılır boşver yeterki sağlığımız olsun Bebeklerimiz olsun
Hiç deme vallahi aynı durumdayiz kredi çektik maaşın çoğu oraya gidecek kalanını bizmi gecinecez bebwkmi büyüteceğiz diyoruz ama yapacak bişey yok buda bizim kaderimizÖyle deme mal canın yongasıdır şimdi bebek olcak elde avuçta kalmadı bebek doğacak bunun bakımı ihtiyaçlaeı
Rabbim bebeklerimizin kısmetini bol bol versin inşallahHiç deme vallahi aynı durumdayiz kredi çektik maaşın çoğu oraya gidecek kalanını bizmi gecinecez bebwkmi büyüteceğiz diyoruz ama yapacak bişey yok buda bizim kaderimiz
İnşallah canım normalde bende çalışıyorum özel sektörde ama hamileyken çalışıp riskede atmak istemiyorum eğer tutarsa. Yoksa çok rahat edecezde şuan senelik izin hakkımı kullanıyorum neyapacam ileri dönük çok kararsizimRabbim bebeklerimizin kısmetini bol bol versin inşallah
Masabaşı çalışıyosan sorun olmazda bedensel belki sıkıntı olabilirİnşallah canım normalde bende çalışıyorum özel sektörde ama hamileyken çalışıp riskede atmak istemiyorum eğer tutarsa. Yoksa çok rahat edecezde şuan senelik izin hakkımı kullanıyorum neyapacam ileri dönük çok kararsizim
Masabaşı çalışıyosan sorun olmazda bedensel belki sıkıntı olabilir
Sende öyle deme ama Allah sınıyor işte bizi para gelir çocuk bereketiyle gelir derler belki Allah başka bir yerden çıkaracak o parayı içimize koyacak . Ama bu şekilde çok da koymuyor ucunda yavrun var diye bence kuzumÖyle deme mal canın yongasıdır şimdi bebek olcak elde avuçta kalmadı bebek doğacak bunun bakımı ihtiyaçlaeı
Ama günün çogunu ayakta geçiricenÇok bedensel değil aslında çay kahve ve ofis temizlgi
Valla doğruSende öyle deme ama Allah sınıyor işte bizi para gelir çocuk bereketiyle gelir derler belki Allah başka bir yerden çıkaracak o parayı içimize koyacak . Ama bu şekilde çok da koymuyor ucunda yavrun var diye bence kuzum
Bunu ilk kez senden duydumBen coraspin kullanmıyorum canım şu küçük bebe aspirini varya küçük pembe ondan günde bir tane