- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Aşkım belirti arama gününü bekle bak bu grupta en iyi örnek ben oldum geçmiş mesajları oku hiç stres yapmaKızlar benim de 2. Gün arada kasık ağrısı ve yanı sıra da bel ağrım var normal mi değil mi bilemiyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım belirti arama gününü bekle bak bu grupta en iyi örnek ben oldum geçmiş mesajları oku hiç stres yapmaKızlar benim de 2. Gün arada kasık ağrısı ve yanı sıra da bel ağrım var normal mi değil mi bilemiyorum da
Kirmizi değilse sorun değil iyi biseyKızlar çok az iki damla yeniden geldi leke normalmidir
Evet çok seri calisiyrEvet
evet meselabebekloiding iyi biliyordur aynı merkeze gidiyoruz doktor hem devlette bölüm başkanı hem merkezde ikiz kardeşiyle aynı sistem. bir kişiyi odada muayene ediyor o üstünü giyene kadar diğer odada öbür hastayı muayene ediyor. o da üstünü giyene kadar diğerine bilgi veriyor bu şekil devam sürekli paraya para der mi tabi
Ayaklarını sıcak tut üşütmeKarın ağrısı devam ediyor ara ara bende normal mi acaba
Bahçeci de öyle doktoru transfere kadar toplamda 5 dk görmedim
Çorap var üzerimde battaniye yatıyorumAyaklarını sıcak tut üşütme
Bizimki pek konuşmaz bide ordan oraya koşturuyor ama iyi diyorlar kendisi için ayy inşallah olur da kendi ne yapıyorsa yapsın aldı zaten paralarımızıBahçeci de öyle doktoru transfere kadar toplamda 5 dk görmedim![]()
Doktoru aradınmıÇorap var üzerimde battaniye yatıyorum
Attim görseliniDoktoru aradınmı
Bizimki pek konuşmaz bide ordan oraya koşturuyor ama iyi diyorlar kendisi için ayy inşallah olur da kendi ne yapıyorsa yapsın aldı zaten paralarımızı![]()
İyiymiş bizimki yaşlı biraz babacanlokman hekim ankaradada var ordaki doktorkarı bilmiyorum ama İstanbul'daki ler bildiğin abla kardeş gibi sohbet muhabbet kahkaha çok güzel
kendimi hiç hastanede hissetmiyorum sanki bi arkadaşımı ziyarete gitmişim
![]()
Benim doktorum kadın dahada rahatım herşeyi çok rahat konuşuyorumİyiymiş bizimki yaşlı biraz babacan![]()
Ne dedi pekiAttim görselini
Bana da yarın serum takılacak. Size ne kadar verdiler serum? Kimisi 4ml alıyor, kimi serumun tamamını kimi de hepsini. Kafam karıştı.Esden kaynkliydi ama bir kimyasl bi negatif oldu bunda ne oluck baklm biyopsi ypti mesela cizikler olusti lipid serum takti
Yazmadı daha aile sağlığı hocası iyi dediNe dedi peki
Bilmiyrmki canm bende burda okudum 6 8 10 saat sürüyor dediler bende ilkde yarim saatte birti yarims saatte beklettiler bu jdr transfer günündede öyleydi ama ml fln bilmiyrm da 1750₺ vermistmBana da yarın serum takılacak. Size ne kadar verdiler serum? Kimisi 4ml alıyor, kimi serumun tamamını kimi de hepsini. Kafam karıştı.
Okuyorum mesajlarınızıAşkım belirti arama gününü bekle bak bu grupta en iyi örnek ben oldum geçmiş mesajları oku hiç stres yapma
Canim sen doktorunla konus niye dersen coraspirin kullaniyrsn mesela lekelenme varsa onu kesebilir benim ilkde pozitifi gördüm aksam leke gelince coraspirin icme demislerdiYazmadı daha aile sağlığı hocası iyi dedi