• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet

evet mesela bebekloiding bebekloiding iyi biliyordur aynı merkeze gidiyoruz doktor hem devlette bölüm başkanı hem merkezde ikiz kardeşiyle aynı sistem. bir kişiyi odada muayene ediyor o üstünü giyene kadar diğer odada öbür hastayı muayene ediyor. o da üstünü giyene kadar diğerine bilgi veriyor bu şekil devam sürekli paraya para der mi tabi
Evet çok seri calisiyr 🤣

Ben kuluçkaya yatmış gibi hissediyorum kendimi arada kalkıp evde yürüyorum ama bu kadar yatmak da iyi değil dimi 🙂

Bizimki pek konuşmaz bide ordan oraya koşturuyor ama iyi diyorlar kendisi için ayy inşallah olur da kendi ne yapıyorsa yapsın aldı zaten paralarımızı 😂😂
🤣🤣 lokman hekim ankaradada var ordaki doktorkarı bilmiyorum ama İstanbul'daki ler bildiğin abla kardeş gibi sohbet muhabbet kahkaha çok güzel 😅😅kendimi hiç hastanede hissetmiyorum sanki bi arkadaşımı ziyarete gitmişim😅

Bana da yarın serum takılacak. Size ne kadar verdiler serum? Kimisi 4ml alıyor, kimi serumun tamamını kimi de hepsini. Kafam karıştı.
Bilmiyrmki canm bende burda okudum 6 8 10 saat sürüyor dediler bende ilkde yarim saatte birti yarims saatte beklettiler bu jdr transfer günündede öyleydi ama ml fln bilmiyrm da 1750₺ vermistm

Aşkım belirti arama gününü bekle bak bu grupta en iyi örnek ben oldum geçmiş mesajları oku hiç stres yapma
Okuyorum mesajlarınızı ☺️ belirti de aramıyorum asla zaten gününden önce test falan da yapmıycam sabırla bekliyorum ama ayın 14 de test verilmesi söylenildi baya uzun süre değil mi? 2 embriyo konuldu 5. Gün A ve b kalite

Back
X