- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Benimde 3.denemem ama tabi hala sevinemedim çünkü değer arttışına göre Bakacaz. Şuanda pozitif ama değer düşükNasip bakalım toparlanıp deneyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3.denemem ama tabi hala sevinemedim çünkü değer arttışına göre Bakacaz. Şuanda pozitif ama değer düşükNasip bakalım toparlanıp deneyeceğim
Allah yardımcın olsun inşallah tutar yavrunBenimde 3.denemem ama tabi hala sevinemedim çünkü değer arttışına göre Bakacaz. Şuanda pozitif ama değer düşük
Ada üzülme geride bi sürü embriyon var.. Kendini iyice strese soktun tm olmadı sağlık olsun şimdi daha iyi tecrübe kazendın çogumuz senin yaptıgını yaptık ama işte herşey bi tecrübe oluyo biraz dınlen kafanı topla 2 ay içinde yeniden transfer ol ama kafan rahat olması lazım işte ozaman herşey güzel olacak.Beklemekten yoruldum abla bugün 11.gub 11
İlaçları bıraktınmıAllah yardımcın olsun inşallah tutar yavrun
Bende öyle yapacağım. Soracağım tekrar doktora ne zaman olabilirim diye sıkma canını Allah büyüktür A adaselinkaraAda üzülme geride bi sürü embriyon var.. Kendini iyice strese soktun tm olmadı sağlık olsun şimdi daha iyi tecrübe kazendın çogumuz senin yaptıgını yaptık ama işte herşey bi tecrübe oluyo biraz dınlen kafanı topla 2 ay içinde yeniden transfer ol ama kafan rahat olması lazım işte ozaman herşey güzel olacak.
Şimdi öğrendim bırakırım bugün muhtemelen.İlaçları bıraktınmı
Cevap bekliyorum test günüm normalde benim 7 si 14. Gün test istedi. Ben 10. Gün yaptım.Şimdi öğrendim bırakırım bugün muhtemelen.
İlacı kesince 2 gün içinde adet olursun ama.embriyon un kalitesi düşük yapmıcsm deme hani derler ya ummadıgın taş baş yarar diyeŞimdi öğrendim bırakırım bugün muhtemelen.
Bende öyle yapacağım. Soracağım tekrar doktora ne zaman olabilirim diye sıkma canını Allah büyüktür A adaselinkara
Nasip bakalım.. 2 tane transfer isticem bu sefer 3. Denemem yaparlarİlacı kesince 2 gün içinde adet olursun ama.embriyon un kalitesi düşük yapmıcsm deme hani derler ya ummadıgın taş baş yarar diye
Ada allah askına sen kaçıncı gün kan vermeye başladın sen benden 2 gün sonrasınCevap bekliyorum test günüm normalde benim 7 si 14. Gün test istedi. Ben 10. Gün yaptım.
haklısın. Bende 14 ü beklememek için gittim yaptımBak seninki 0 çıktın tamamen rahatladin demi bende oda yok kafam rahat değil anlatabiliyor muyum rahat
Evet taze miydi şimdikiNasip bakalım.. 2 tane transfer isticem bu sefer 3. Denemem yaparlar
İki seferdir donmuş oluyorum.Evet taze miydi şimdiki
İnşallah 3 de pozitif olursun canımİki seferdir donmuş oluyorum.
İlk denememde 12. Gün 10
14. Gün 25
16. Gün 75
18. Gün 11 çıktı benim kimyasal oldu. Bunda da 10. Dün direk 0 hiç tutmadı
Sonuncu verdiğin kacinci gun oluyor canim transferin ?30 Eylül 3 44 1 Ekim 7 89 3 Ekim 9,2 aynı merkezde hepsi
Cevap bekliyorum test günüm normalde benim 7 si 14. Gün test istedi. Ben 10. Gün yaptım.
Sonuncu verdiğin kacinci gun oluyor canim transferin ?
Hergun kan vermek seni yıprattı. Bir sonraki kanını 2 gün sonra ver canım 2 kat olursa cok iyi olur ama olmazsada yapacak birsey yok. Kendini toparlayıp tekrar denersin.11 günüm