- 28 Ağustos 2023
- 1.397
- 352
- 53
Erken gebelik testi yaptinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yaptinmi
Baya güzel çıkmış canım hayırlı olsun1160 şuan yanlış yere baktım 5.9 du kalbime iniyordu çok zormuş gerçekten
Sonuç çıktımıKızlar selam. Sabah ilk idrarla test yaptım ve 8. Gün attıgımdan daha koyu cıktı simdi kan verdim 10. Gün bugün 5. Güm embriyosuydu hayırlısı bakalım
Evet 28.1 cıktı ordaki ebede 12. Gün verilmiyormu diye sordu kağıtta öyle yazınca bende sabah silik idrar testinden esinlenip geldiğimi söyledim :) hayırlı olsun dedi ama ben doktoruma atmadım test günüm salı oldugu içinSonuç çıktımı
Sağol canım cümlemizin inşallahBaya güzel çıkmış canım hayırlı olsun
Evet bı halt yedim dayanamadım daha 5.gün ve sonuc buBenımde cumartesı test gunum haftaya ama okadar dayanamamidrar testı yaptınmı
5. Gün çok erken ne idrar testi yapın nede kanEvet bı halt yedim dayanamadım daha 5.gün ve sonuc bu
Elif sonuç ne oldu nasıl gidiyor varmı gelişmeNasıl gidiyor canım![]()
Hayırlısı olsunResim yukleyemedim
Kız senin kaçıncı gündüResim yukleyemedim
Bugün T+5Kız senin kaçıncı gündü
30 Eylüldü demiBugün T+5
Transfer evet 30 eylül30 Eylüldü demi![]()
BekleyemedinTransfer evet 30 eylül
Duramazdım gerçi dediğim gibi önemli olan gelişmesi ıkı transferım de boyle oldu pozıtıfı gördüm ama bırı 5 haftalık duştu dıgerı 2 aylık kalbi durdu inşallah hayırlısını versin rabbimBekleyemedinaynıyız ya seninle
Aminn inşallah sağlıkla ilerlerDuramazdım gerçi dediğim gibi önemli olan gelişmesi ıkı transferım de boyle oldu pozıtıfı gördüm ama bırı 5 haftalık duştu dıgerı 2 aylık kalbi durdu inşallah hayırlısını versin rabbim