- 26 Mayıs 2025
- 57
- 33
- 3
Evet hemşire bana ileriye gidebildiğin kadar ittir demişti. İlk başta hemen gidiyodu şimdi sanki bi tepecik aşıyomuş gibi. Ay nasıl anlatılırsa işteTamam fitili koyarken değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hemşire bana ileriye gidebildiğin kadar ittir demişti. İlk başta hemen gidiyodu şimdi sanki bi tepecik aşıyomuş gibi. Ay nasıl anlatılırsa işteTamam fitili koyarken değil mi
Aynı şekilde benimde öyleEvet hemşire bana ileriye gidebildiğin kadar ittir demişti. İlk başta hemen gidiyodu şimdi sanki bi tepecik aşıyomuş gibi. Ay nasıl anlatılırsa işte![]()
3 de regl olmstm 22 sinde transfer olmstmSiz kaç günde transfer oldunuz ?
Bendede aynı dediğin gibi oluyorPeki arkadaşların rahim şişmesi gibi bi şey yaşıyo musunuz şu anda? Yani şöyle progestan fitili koyarken artık zorlanmaya başladım sizde de var mı bu?
Ufak tefek farklılıklar var ama benzer ilaçlar biz bu transferde intralipit serum ve embriyo glue yaptırdık,bir de öncesinde histeroskopi oldum rahime çizik atıldı canım. Embriyolarımın kalitesi 4ba ve 4bc bir de bende pıhtılaşma varmış transfer gününden beri oksapar kullanıyorum bu denemede diğerlerinde bilmiyorduk kullanmamıştık. sorabilirsin tabi ki ne demekBi farklılık var mı bu zamana kadar kullandığım ilaçlarla bu deneme arasında ? Biraz soru soracağım kusra bakma![]()
Test gününüz nedir veya sunucunuz belli oldunuUfak tefek farklılıklar var ama benzer ilaçlar biz bu transferde intralipit serum ve embriyo glue yaptırdık,bir de öncesinde histeroskopi oldum rahime çizik atıldı canım. Embriyolarımın kalitesi 4ba ve 4bc bir de bende pıhtılaşma varmış transfer gününden beri oksapar kullanıyorum bu denemede diğerlerinde bilmiyorduk kullanmamıştık. sorabilirsin tabi ki ne demek![]()
Cumartesi test günüm 5. günün gecesi negatifti idrar testi 2 embriyo olmasına güvenip bir deneyeyim dedim burda öğrenenler var 5. günde ama çok pişman oldum bir daha yapmadım.Test gününüz nedir veya sunucunuz belli oldunu
Asla yapma bende çift embriyo transfer oldum 6. Günü denedim idrarla negatif oldu ama çok şükür 10 gün pozitif aldım kandaCumartesi test günüm 5. günün gecesi negatifti idrar testi 2 embriyo olmasına güvenip bir deneyeyim dedim burda öğrenenler var 5. günde ama çok pişman oldum bir daha yapmadım.
Anladım insan merak ediyor biri tutmasa biri umut diyosun ama işte kendimize yapıyoruz. Meral etme çift de olsa geç döllenme olur veya biri döllenir. Acele etme sabret inşallah sende güzel sonuçlar alırsım allahın izniyle.Cumartesi test günüm 5. günün gecesi negatifti idrar testi 2 embriyo olmasına güvenip bir deneyeyim dedim burda öğrenenler var 5. günde ama çok pişman oldum bir daha yapmadım.
İçime su serptin valla inşallah benim de pozitif olur ay ne bileyim insan sabredemiyorAsla yapma bende çift embriyo transfer oldum 6. Günü denedim idrarla negatif oldu ama çok şükür 10 gün pozitif aldım kanda
Bende çok sabırsız davrandım ama çok pişman oldum modum düştü kan vermeye giderken bile negatif düşünce ile gittim çok şükür pozitif insallah sende pozitif alirsinİçime su serptin valla inşallah benim de pozitif olur ay ne bileyim insan sabredemiyor![]()
Amin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsinAnladım insan merak ediyor biri tutmasa biri umut diyosun ama işte kendimize yapıyoruz. Meral etme çift de olsa geç döllenme olur veya biri döllenir. Acele etme sabret inşallah sende güzel sonuçlar alırsım allahın izniyle.
Amin canım inşallahAmin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin
Elif sonuç ne olduHayırlı haberler alacağımız bir gün olsun canım kızlar bende beta verdim bu gün tekrardan inşallah artmış gitmiştir![]()
Hiteroskopi ve transfer arası kaç gün :))Ufak tefek farklılıklar var ama benzer ilaçlar biz bu transferde intralipit serum ve embriyo glue yaptırdık,bir de öncesinde histeroskopi oldum rahime çizik atıldı canım. Embriyolarımın kalitesi 4ba ve 4bc bir de bende pıhtılaşma varmış transfer gününden beri oksapar kullanıyorum bu denemede diğerlerinde bilmiyorduk kullanmamıştık. sorabilirsin tabi ki ne demek![]()
Canım ikiye katlamış çok şükür doktor pazartesi keseye baktır dediElif sonuç ne oldu
Canım ikiye katlamış çok şükür doktor pazartesi keseye baktır dedi
[/QUOTsenin afına sevindim benim kimyasal oldu malesef
37-38 gün falan oluyor canım.adrt oldum benim adetim 7 gün sürüyor 10. Günü histeroskopi oldum bir sonraki adette transfer hazırlığına başladık adetin 18. Günü transfer oldumHiteroskopi ve transfer arası kaç gün :))