• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba ben de dün transfer oldum. İnşaallah tutunurlar bize. Siz sürekli yatıyor musunuz, ben yattıkça daralıyorum ve dün gece sürekli sırt üstü yatmaktan uyuyamadım.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim 2. Transferim olduğu için yatmıyorum sürekli ev işimi bile yapıyorum dün transferden geldikten sonrada çok fazla yatmadım çünkü kan dolaşımı olması gerek biz yattıkça kan dolaşımı azalıyor yatma konusuna gelince yüz üstü yan her türlü yatıyorum yani kafamdan attım

Ben 2024 Mayıs ayında opu oldum ama çikolata kistim vardı opudan 20 gün sonra çikolata kisti ameliyatı oldum toplam 12 yumurta toplandı 10 tanesi maalesef öldü kist yüzünden zehirlenmişler 2 tane kaldı embriyoları dondurduk ve 8 ay sonra yani 31 Ocak 2025 de 1 tanesi transfer edildi 5. Gün embriyosu 4aa kalitesindeydi fakat olumsuzlukla sonuçlandı bende doktorumdan çok memnun olmadığım için başka bi doktora gitmek istedim ve 5 ay içinde tekrardan opu oldum ve 3 gün sonra transferim gerçekleşecek Allah’ın izniyle yani kısaca eğer dondurulmuş embriyolarınız varsa transferden 1 ay sonra bile tekrar transfer olabilirsiniz eğer doktorunuzdan memnunsanız ara koymayın ve tekrar transfer olun tahminimce 2 ay sürer neden tutmadığıyla alakalı araştırma yaparlar kan tahlilleri isterler ve sonraki ay başka bi tedavi uygularlar bu tedavi ile transfer olursunuz tekrar diye umuyorum 🌸
Cikolata kist i kaç cm di alındı sizde

Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim 2. Transferim olduğu için yatmıyorum sürekli ev işimi bile yapıyorum dün transferden geldikten sonrada çok fazla yatmadım çünkü kan dolaşımı olması gerek biz yattıkça kan dolaşımı azalıyor yatma konusuna gelince yüz üstü yan her türlü yatıyorum yani kafamdan attım
Haklısınız gerçekten. Ben ani hareket etmekten kaçınmaya çalışıyorum bakalım inşaallah tutunur

Bir gün daha ilerledik 🤣

Eklentiler

• 0778916C-A4AB-468D-BE9E-5BB0D68D687E.webp
    0778916C-A4AB-468D-BE9E-5BB0D68D687E.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
Back
X