Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Estağfurullah 🌸 Var var ben görüyorum bariz belli hadi hayırlı olsun 😻❤️
Ay hadi İnşaallah yarın test günüm İnşaallah iyi sonuç alırız eğer yapmayı düşünüyorsan sen 7. Günün bugün yapma nolursun yarından başla istersen benimki çok silik çıkıyor ama 7. Güne oranla daha belli

Ay hadi İnşaallah yarın test günüm İnşaallah iyi sonuç alırız eğer yapmayı düşünüyorsan sen 7. Günün bugün yapma nolursun yarından başla istersen benimki çok silik çıkıyor ama 7. Güne oranla daha belli
Ben dün yapmıştım tertemiz bi negatifti o yüzden yarın yani 8. Günde yapmak istiyorum 🥹❤️

Arkadaşlar 9.gün bile çok silik bir test ile öğrendim. Erken yapmayın testlerinizi moraliniz bozulmasın 🌸 Ovulasyon testlerim hep koyuydu ordan anladım ben mesela pozitif olduğunu 🙂 normal test yapmaya cesaretm yoktu 9.güne kadar ovulasyon yaptm 😇

Arkadaşlar merhaba ben yeni katildim. 3 Eylül de transfer oldum 13.eylul test günüm. 6. Gün idrarda baktım negatifti. Transferin ilk 2 günü adet ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı. Sonra bir anda söndü. Hiç bir şeyim yoktu. Ben tutmadı diye düşünüyordum ta ki düne kadar. Mide bulantim var ve göğüslerim agrimiyor ama şişler. Sizce tutmusmudur. Çok merak içindeyim. Test günüm yarın. Şimdi vereyim mi

Arkadaşlar 9.gün bile çok silik bir test ile öğrendim. Erken yapmayın testlerinizi moraliniz bozulmasın 🌸 Ovulasyon testlerim hep koyuydu ordan anladım ben mesela pozitif olduğunu 🙂 normal test yapmaya cesaretm yoktu 9.güne kadar ovulasyon yaptm 😇
Yanlış hatırlamıyorsam bende tranfer +4 de ovulasyon testi yapmıştım ve slik çıkmıştı bugün bir daha yapayım 🥹😂

Arkadaşlar merhaba ben yeni katildim. 3 Eylül de transfer oldum 13.eylul test günüm. 6. Gün idrarda baktım negatifti. Transferin ilk 2 günü adet ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı. Sonra bir anda söndü. Hiç bir şeyim yoktu. Ben tutmadı diye düşünüyordum ta ki düne kadar. Mide bulantim var ve göğüslerim agrimiyor ama şişler. Sizce tutmusmudur. Çok merak içindeyim. Test günüm yarın. Şimdi vereyim mi
Canım test günün yarın zaten bugün vermenin bi manası yok tam gününde ver 1 günde bile Bhcg inanılmaz farkla bile yükseldiği oluyor yine de sen bilirsin tabi bu arada bende 6. Günde idrarda erken gebelik yaptım ve negatifti

Ay Allah razı olsun ben yarın sabahtan tekrar yapacağım iyice belirginleşir İnşaallah diğer günlere oranla sonrada kan testine gideceğim

Yanlış hatırlamıyorsam bende tranfer +4 de ovulasyon testi yapmıştım ve slik çıkmıştı bugün bir daha yapayım 🥹😂
4.gün yaptığımda silikti ovulasyon canım. 6.günden itibaren koyulaştı o da çok aşırı koyu değil ama kırmızı koyuluğuydu hatta mesaj attığım topiklere bakabilirsin oraya atmıştm resimlerini

Ay Allah razı olsun ben yarın sabahtan tekrar yapacağım iyice belirginleşir İnşaallah diğer günlere oranla sonrada kan testine gideceğim
10.gün hcg testi 56 ile öğrendm canım 5.gün çift embriyoydu. Düşük oranla başladım çok şükür 14.gün yani bugün 397 oldu. Darısı hepinize inşallah 🙂😍

Canım test günün yarın zaten bugün vermenin bi manası yok tam gününde ver 1 günde bile Bhcg inanılmaz farkla bile yükseldiği oluyor yine de sen bilirsin tabi bu arada bende 6. Günde idrarda erken gebelik yaptım ve negatifti
Sizin şimdi pozitif mi durum ne? Günlerdir okuyorum yazdiklarinizi ama üyeliğim yeni kabul edildi o yüzden yeni yaziyorum. Bir de bu bulantı çok saçma değil mi çok erken. Bu arada 3 ay önce ilk tüp bebek denememdi ve 9. Haftada kalbi durdu. 3 ay sonra 6. Gün embriyosu 5bc transfer edildi. Bir de doğal modifiye yapıldı. Yani hali hazırda bendeki yumurta da çatlatma iğnesiyle kullanıldı. Böyle bir şey yaasayan varmıdır. Ben umutlanmalimiyim

ben de

evett doğru hatırladım :) hayırlı olsun nasıl gidiyor süreciniz neler yapıyorsunuz nasıl hissediyorsunuz ? doktorum bana neden 18 dedi test gününü hiç bilmiyorum embloğum 10 günde yaptırsan da çıkar dedi ona dayanamadım sordum 10 günde versem olur mu diye çünkü ... ama kararsızım sanırım ben ikisinin de ortası 11 günde yani çarşamba günü yaptırıyım diyorum . allahım hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin tüm bekleyenlerin işten

belirti bende de hiç yok diyebilirim sadece cok ara ara regly ağısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor ama hemen geçiyor evde hiç durmadım ben tranferden bir gün sonra işe başladım.Transfer olduğum akşam da kendimi nasıl kastıysam 2 gün başım ağrıdı çok . Herkesde farklı olabiliyordur belirtiler hatta kiç de olmayabilir ... dua etmekten ve sağlıklı beslenmekten başka elimden bişi gelmediğini kendime kabul ettirdim kendime transfer + 6 bugün
Ben de sizinle ayni durumdayım ara ara adet ağrısı gibi agri oluyor ve geçiyor. Transfer +6gunum

10.gün hcg testi 56 ile öğrendm canım 5.gün çift embriyoydu. Düşük oranla başladım çok şükür 14.gün yani bugün 397 oldu. Darısı hepinize inşallah 🙂😍
Benim peçeteye gelen sarı kahve arası akıntım başladı adetime bir gün var adet ağrısı çekmiyorum ama göğüs hassasiyeti falan hiçbir şey yok acaba testler yanlış mı gösteriyor sizde oldu mu akıntı

Öyle yapacağım şimdi dedikleri gibi plastiğinden ayırıp baktım biraz daha belli pembe bi çizgi var ama inanılmaz baş ağrımda devam ediyor o yüzden kuruma çizgisi olma ihtimali daha yüksek
Hiç canını sıkma sen test gününe odaklan annem bana hamileyken 3 ay baş ağrısı çekmiş hala söyler 😊 Neden olmasın öyle düşün ☺️

Back
X