Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 1 oğlum var hiç belirtim olmadı sadece yorgunluk şimdi yine yorgunluk ve bel ağrısı bende de hiç belirti olmadı neredeyse o yüzden takılmayın belirtilere
Allah bağışlasın...dimi herkesin bünyesi farklı...evham yapmaya başladım her şeyi her şeye yorar oldum...haftaya cuma test olucam insalalh olumlu olur rabbim yardım etsin herkese bu yolda🤲🏼🌸

Arkadaşlar yarın test günüm aşırı derecede akıntı var su gibi geliyor. Fitil değil yani bu. Nedir anlayamadım.
Bende de oluyor günlük ped kullanmadığımda pantolonuma bile geçmişti hatta günlük ped yetmiyor kenarlarından ıslanıyor 🤦🏻‍♀️

Taze transfer miydi ovitrella olduysanız onun etkisi ile de olmuş olabilir benim transfer+5 e kadar göğüs ağrısı vardı ama hiç saymadım çünkü transferden hemen önce başlamıştı ilacın etkisi gidince azaldı şimdi hiç yok canım ümitsizliğe kapılma
Hayır canım dondurulmuş embriyo 5.gün embriyosu ve ovitrella diye bi ilaç hiç kullanmadım

Bende de oluyor günlük ped kullanmadığımda pantolonuma bile geçmişti hatta günlük ped yetmiyor kenarlarından ıslanıyor 🤦🏻‍♀️
bugün bende de olmuş sabah ter falan mi diye düşündüm iş yerinde lavaboya girince ama kurumasına rağmen su gibi iç çamasırımda izi kalmış öyle fark ettim .bayaz renk giysem anlamazdım ama krem iççamarında direk belli etti.

Kizlar merhaba . Nolur yorum yapın sizde . Dün transfer oldum 5. Gün ama geriye dondurmaya uygun kalmadı dediler bugün arayıp . İhtimalim yok mu oluyor . 5. Gün biri iyi biri orta transfer etti

Kizlar merhaba . Nolur yorum yapın sizde . Dün transfer oldum 5. Gün ama geriye dondurmaya uygun kalmadı dediler bugün arayıp . İhtimalim yok mu oluyor . 5. Gün biri iyi biri orta transfer etti
Doğru geriye dönük kalmamıştır ama transfer edilen embriyolarınız varmış canınızı sıkmayın onlar tutar İnşaallah geriye dönük ihtiyaçta duymazsınız

Doğru geriye dönük kalmamıştır ama transfer edilen embriyolarınız varmış canınızı sıkmayın onlar tutar İnşaallah geriye dönük ihtiyaçta duymazsınız
Transfer olanların şansı var mıdır . Böyle olup hamile kalan oldu mi acaba . Eşim olmadı o zaman dedi yıkıldım 2. Gunumdeyim çok kotuyum

Transfer olanların şansı var mıdır . Böyle olup hamile kalan oldu mi acaba . Eşim olmadı o zaman dedi yıkıldım 2. Gunumdeyim çok kotuyum
Bak allahtan umut kesilmez ama burda çok okudum tek embriyo ile gebe kalan şey gibi düşün ilk transferinde tutmuş gibi bir sürü kişi gördük ilk transferinde tutan bende yarın test vereceğim tuttuyda eğer benimde ilk transferde tutmuş olacak sıkma canını hem iyi ve orta kalite iki embriyo transfer edilmiş şansın yüksek sen içini ferah tut

neden şanşları olmasın ki 1 embr. olup transfer olanlar var geride hiç kalmayan ...neden siz hemen ümitsizliğe kapışıp şuan karnınızda ki olanları da strese sokuyorsunuz ki yapmayın lütfen .

Bak allahtan umut kesilmez ama burda çok okudum tek embriyo ile gebe kalan şey gibi düşün ilk transferinde tutmuş gibi bir sürü kişi gördük ilk transferinde tutan bende yarın test vereceğim tuttuyda eğer benimde ilk transferde tutmuş olacak sıkma canını hem iyi ve orta kalite iki embriyo transfer edilmiş şansın yüksek sen içini ferah tut
Amin hepimize inşallah . Çok sağolun desteğiniz için . Allah ol derse olacak biz ne dersek diyelim. Bir yandan umutluyum bir yandan korkuyorum olmazsa bir daha şansım yok

Merhaba canım benimde geride embriyom kalmadı iki tane vardı onlar transfer edildi ve şimdi hamileym çok şükür. Neden olmasın ki. ? Geride kalanların transfer edilenlere bir artısı olmuyor sonuçta.

Merhaba canım benimde geride embriyom kalmadı iki tane vardı onlar transfer edildi ve şimdi hamileym çok şükür. Neden olmasın ki. ? Geride kalanların transfer edilenlere bir artısı olmuyor sonuçta.
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin . Öyle mi o zaman olabilir Allah'ın izniyle . Peki ilk belirtiler ne zaman çıkmaya başlıyor acaba

Amin hepimize inşallah . Çok sağolun desteğiniz için . Allah ol derse olacak biz ne dersek diyelim. Bir yandan umutluyum bir yandan korkuyorum olmazsa bir daha şansım yok
Banada 2bb orta kalite 1 tane transfer ettiler transferde ağladım transfer sonrası yolda ağladım tutmayacak diye burda çok dediler içini ferah tut diye transfer ertesi umutlanmaya başladım neden olmasınki diye 7. Ve 8. Gün test yaptım silik çıktı yarın kan testi günü İnşaallah Orda pozitifi görürüm gerçekten umut etmekten dua etmekten başka seçenek yok bu 10 günlük süreçte İnşaallah her şey gönlünce olur belki ikiside tutar

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin . Öyle mi o zaman olabilir Allah'ın izniyle . Peki ilk belirtiler ne zaman çıkmaya başlıyor acaba
8.günden itibaren belirtilerim başladı ama kişiden kişiye göre değişir. 4.günde kasık batmalarım olmuştu iğne batması gibi ondan sonra hiç bişey yoktu tutmadı heralde dedim. 8.gün göğüs uclarım büyüdü ve dolgunlaştı onlar en büyük belirtimdi.

neden şanşları olmasın ki 1 embr. olup transfer olanlar var geride hiç kalmayan ...neden siz hemen ümitsizliğe kapışıp şuan karnınızda ki olanları da strese sokuyorsunuz ki yapmayın lütfen .
Haklısınız onları düşünmem lazım neden olmasın buraya kadar geldik Allah izin verirse olacak. Biraz topiklerde gezdim benzer durumda olup.hamile kalanlar var inşallah benimde yüzüm.guler

Vallahi mav olduk🙄 aynen bende test yapmicam evde...cuma giderim kan veririm ...artık ne oldu ne bitti hayırlısı...karın bel ağrısı var...çoğu kişi göğüsten bahsetmiş öyle birşey yaşamıyorum...insallah hayırlısı olsunda canim🤲🏼🌸🥰
Benim 1 oğlum var hiç belirtim olmadı sadece yorgunluk şimdi yine yorgunluk ve bel ağrısı bende de hiç belirti olmadı neredeyse o yüzden takılmayın belirtile
Allah bağışlasın...dimi herkesin bünyesi farklı...evham yapmaya başladım her şeyi her şeye yorar oldum...haftaya cuma test olucam insalalh olumlu olur rabbim yardım etsin herkese bu yolda🤲🏼🌸
Amin Allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah gerçekten belirti arayıp üzmeyin kendinizi şunu yaptım tutmazsa asla demeyin Allahın izniyle tutunacak olana hiç bişy olmaz ☺️

Kızlar size ne anlatıcam 2 gün önce acile gittim 139 çıktı.Bugün sağlık ocağı yakın diye gittim test istedim, doktor önceki sonucuma baktı değer var ama düşük kese boş olabilir dedi.Tüp bebek olduğunu söylememe rağmen, adet tarihim gelmedi 3 gün önce tutunmuş bebekte değer kaç olmalı dedim , az yani dedi bazıları doktorluk yapmasa mı ?Ben burda herkese moral vermeye çalışırken adam benim modumu düşürdü diyeceğim de düşüremedi doğurup gidicem yanına 😂😂

Back
X