Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

11 Eylül’de transfer olan var mı? Belki denk gelir bu topic’ten, genel olarak gördüğüm eylülün ilk haftası olanlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Heyecanla ikinci hafta grubu topic’e giriş yaptı😂

11 Eylül’de transfer olan var mı? Belki denk gelir bu topic’ten, genel olarak gördüğüm eylülün ilk haftası olanlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Heyecanla ikinci hafta grubu topic’e giriş yaptı😂
Evet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık 😂🥹❤️

Ben ben ben 😂 senin kaçıncı gün embriyosu canım test günün ne zaman

Kızlar ya transfer+4 bugün. Vakit geçmiyor:(
Başka bisey düşünemiyorum. 3. Gün embriyosu olduğu için 9. 10. Güne kadar test yapmam zaten ama bugün azcik hevesimi almak için ovulasyon testi yaptım😂 silik çizgi birazcık mutlu da etti acikcasi 10 15 dk kadar😂 beklerken böyle zorlanacağımı düşünmemiştim.

Kızlar ya transfer+4 bugün. Vakit geçmiyor:(
Başka bisey düşünemiyorum. 3. Gün embriyosu olduğu için 9. 10. Güne kadar test yapmam zaten ama bugün azcik hevesimi almak için ovulasyon testi yaptım😂 silik çizgi birazcık mutlu da etti acikcasi 10 15 dk kadar😂 beklerken böyle zorlanacağımı düşünmemiştim.
Bende 4. Gün ovulasyon testi yapmıştım ve bende de silik çıkmıştı fotoğraf da atmıştım hatta bugün erken gebelik testi yaptım ve slik çıktı inşallah yarın kanda pozitifi göreceğim 😍❤️

Bende 4. Gün ovulasyon testi yapmıştım ve bende de silik çıkmıştı fotoğraf da atmıştım hatta bugün erken gebelik testi yaptım ve slik çıktı inşallah yarın kanda pozitifi göreceğim 😍❤️
Gerçekten mi 🤗 arkadan gelirim umarım gebelik testlerinde de pozitifi görürüm . Ama yarın senden güzel haberleri bekliyoruz ❤️🌸

Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim 💕🫶🏻
Merhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendim 👍🏻 darısı tüm isteyenlerin başına olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplarım

Back
X