- 13 Eylül 2025
- 30
- 18
- 3
- 28
İlk transferinde neler yedimMerhaba şimdiden hayırlı olsun. Benim ilk transferimde bugün kan sonucum negatif çıktı tutunamamış. 2. transferiniz ilk transferinizden ne kadar süre sonra oluyor ve ilki neşen tutmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk transferinde neler yedimMerhaba şimdiden hayırlı olsun. Benim ilk transferimde bugün kan sonucum negatif çıktı tutunamamış. 2. transferiniz ilk transferinizden ne kadar süre sonra oluyor ve ilki neşen tutmadı
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah. Beta hcg kaç çıktı acaba?Merhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendimdarısı tüm isteyenlerin başına olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
Kan verdin mi canım sen?Çok sağol canım içim içime sığmıyor
Sen kan testi verdin mi canım evet aynı gün transfer olmuştukGeç tutunmuş olabilir. Aynı gün transfer olduk benim testlerim biraz daha koyu ama 3-4 gün arasında tutunma olabiliyormuş. Kimileri 10.günde 100 ile öğreniyor kimisi 900 ile.

Çok sağol canım en güzelleri senin olsun inşallah sende güzel haberi alıcaksınGerçekten miarkadan gelirim umarım gebelik testlerinde de pozitifi görürüm . Ama yarın senden güzel haberleri bekliyoruz

Yok canım yarın sabah erkenden gideceğimKan verdin mi canım sen?
Erken gebelik testi yapmışmıydınız yoksa direkt kanda mı öğrendinizMerhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendimdarısı tüm isteyenlerin başına olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
Yok pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum çarşamba dedi gerçi. Ben de erken gebelik testi yaptımSen kan testi verdin mi canım evet aynı gün transfer olmuştuk
Eski mesajlara baktım da çok silik bir çizgi çıkmış pozitif görünüyor canım ya benim de öyle çıktı kanda pozitifi gördümYok canım yarın sabah erkenden gideceğim

Ben direk kanda öğrendim. Çünkü kaset testler yanlış çıkabilir dediler. Bende her ihtimale karşı üzülmemek için ve net olsun diye günüm gelince direk kan verdim.Erken gebelik testi yapmışmıydınız yoksa direkt kanda mı öğrendiniz
404 çıkmışMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah. Beta hcg kaç çıktı acaba?
Aynı gün transfer olmuşuz halbuki doktorum bana 14 Eylül dedi kan günüm size 17 Eylül demiş neden acabaYok pazartesi vermeyi düşünüyorum doktorum çarşamba dedi gerçi. Ben de erken gebelik testi yaptım
Yaa çok sağolun umut oldunuz bakalım yarın netleşecek dualarınıza talibimEski mesajlara baktım da çok silik bir çizgi çıkmış pozitif görünüyor canım ya benim de öyle çıktı kanda pozitifi gördüm

Benim doktorum 12 gün sonrasında istiyormuş. Bir fikrim yok neden öyle istiyor.Aynı gün transfer olmuşuz halbuki doktorum bana 14 Eylül dedi kan günüm size 17 Eylül demiş neden acaba
Ben direk kanda öğrendim. Çünkü kaset testler yanlış çıkabilir dediler. Bende her ihtimale karşı üzülmemek için ve net olsun diye günüm gelince direk kan verdim.
Kaçıncı günde vermiştiniz404 çıkmış

Çift embriyo olduğu için merak ettim. Hayırlı olsun şimdiden :)404 çıkmış
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah bizler de hayırlı haberler alırız404 çıkmış

Benden 1 gün önce transfer olmuşsunuz ben daha test yapmadım yarın transfer +8 olacağım. Belki denerimmYok canım yarın sabah erkenden gideceğim
 sizin adınıza mutlu oldum umarım kanda da beta yüksek çıkar
 sizin adınıza mutlu oldum umarım kanda da beta yüksek çıkar 
Çok sağolun ama tam silik çıkmadığı için pek bi umudum yok bide 2. Transferim o yüzden korkuyorumBenden 1 gün önce transfer olmuşsunuz ben daha test yapmadım yarın transfer +8 olacağım. Belki denerimmsizin adınıza mutlu oldum umarım kanda da beta yüksek çıkar

pozitifi görmeniz dileğiyle inşallah isterseniz sizde yarın bi erken gebelik testi yapın
 pozitifi görmeniz dileğiyle inşallah isterseniz sizde yarın bi erken gebelik testi yapın 
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa çok sağolun umut oldunuz bakalım yarın netleşecek dualarınıza talibim