Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahKızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktıiki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.
Canımm gözün aydınKızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktıiki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.
Çok teşekkür ederim test günüm 16 Eylül. 6.gün embriyosuydu. Transfer +8. günüm bugünHayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahtest günün ne zaman bugün kaçıncı günün transferden sonra
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en kolayından nasip etsinCanımm gözün aydınbebiş bize el sallıyor
![]()
Kızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktıiki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.
İki gün önce sağ kalçam çok ağrıdı sonra geçti. Şuan hiç belirti yok göğüs ağrısı şişmesi falan hiç yokSağlıcakla kavuşun inşallahbelirti hiç oldu mu peki
Çok mantıklı ozaman bana doktorum ilk transferin tutma olasılığı yüzde 35-40 arası demiştiYani şöyle Türkiye’ye göre şansı daha fazla %80 -85 arası ama Türkiye de %65-70 bizde direk orada yaptırmaya karar verdikayyy amin o pozitifi hepimiz görelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Korkma kız benimde 58 dedim ya artar bence ben biraz önce kan verdimÇoğu arkadaşımın aynı gün embriyosu aynı tarihte öğrenmesi vs derken hepsinin 100-200 üstü gelmiş betası benim ise 32
Embry kaçncı ve kaliteniz neydi Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar merhaba12. Gün testim 209 çıktı 14. Gün 571 doktorum haftaya keseyi görelim dedi
Allahım kim istiyorsa tez zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahKızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktıiki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.
Bende şimdi verdim bakalım ne çıkıcakKorkma kız benimde 58 dedim ya artar bence ben biraz önce kan verdim
MalesefDün ki sonucum 32.46
Bugün 25.63
Kimyasal olucak dimi kızlar![]()
Hadi inşallah sabirsizlikla bekliyorum kan vericegim günümü ne zaman transfer oldunuzBenim de 4.denememdi, geride kalan embriyom maalesef ki yine yokAma bu kez güzel sonuçlar alacağız, yurekten inanıyorum
![]()
6 eylülde oldum, zaman geçmek bilmiyor ..Hadi inşallah sabirsizlikla bekliyorum kan vericegim günümü ne zaman transfer oldunuz![]()
Benimde düşmüş sonucum 44 çıktı bugünDün ki sonucum 32.46
Bugün 25.63
Kimyasal olucak dimi kızlar![]()
Geçmiş olsun nasip değilmiş DemekkiBenimde düşmüş sonucum 44 çıktı bugün