• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktı 🫠 iki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.

Eklentiler

• IMG_0248.webp
    IMG_0248.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlarrrrrrr inanamıyorum sonuç böyle çıktı 🫠 iki buçuk senedir bu çizginin hayalini kurdum ilk defa yaptığım bi testte gördüm hemen belirdi.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah 🙏 test günün ne zaman bugün kaçıncı günün transferden sonra

Yani şöyle Türkiye’ye göre şansı daha fazla %80 -85 arası ama Türkiye de %65-70 bizde direk orada yaptırmaya karar verdik 🥹🩷 ayyy amin o pozitifi hepimiz görelim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏽🥹
Çok mantıklı ozaman bana doktorum ilk transferin tutma olasılığı yüzde 35-40 arası demişti 😞

Naptınız test veren oldu mu ben kan verdim bekliyorum çok içim içimi yiyor sonuç daha çıkmadı ama çok korkuyorum ya 9.gün hafif bi lekelenme oldu yerleşme olabilir dedi doktorum açık kahve sarımtırak dün öğleden sonraya kadar da iğne batması gibi şeyler oldu ama dünden beri başka hiç bişey yok göğüsler de ağrı var ama progesteron diye düşünüyorum içim içimi yiyor mahvoldum hiç bişey kalmaması normal mi 5.gün 3 aa 12. gün

Back
X