• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bana günlük hayatıma devam edebileceğimi cinsel ilişki de bi sıkıntı olmayacağını falan söyledi idrara sıkışık giriyoruz ya hemen yaptırtı bazıları hala bekletiyormuş bu sefer bana doğal transfer dedi ilkinde çok ilaç kullanmıştım şuan kullandığım ilaç sayısı az

Bana günlük hayatıma devam edebileceğimi cinsel ilişki de bi sıkıntı olmayacağını falan söyledi idrara sıkışık giriyoruz ya hemen yaptırtı bazıları hala bekletiyormuş bu sefer bana doğal transfer dedi ilkinde çok ilaç kullanmıştım şuan kullandığım ilaç sayısı az
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz yaptiniz mi hiç test

Kızlar belirti aramayın zaten şuan kullandığımız ilaçlar yan etki yaptgından bende de adet ağrısı gıbı oluyor geçiyor yani bugün transferle beraber 3. Günüm Benımde evde yürüyüş yapıyorum hareket edıyorum ama egılme falan yok

Kızlar belirti aramayın zaten şuan kullandığımız ilaçlar yan etki yaptgından bende de adet ağrısı gıbı oluyor geçiyor yani bugün transferle beraber 3. Günüm Benımde evde yürüyüş yapıyorum hareket edıyorum ama egılme falan yok
Evet daha çok erken

Ben sadece lavabo yüksekte oldugu için sadece bugün onu yıkadım annem bende kalıyor ona kıyamadığım için kahveyi ben yapıyorum sadece
Annemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acaba 😂😂

Annemde bendeydi dün gönderdim geleyim diye aradı idare ederim dedim ama bilemedim biz çok mu yatıyoruz acaba diğerleri de çok hareketli bi ikileme düştüm şuan hangisi daha iyi acaba 😂😂
Yok yok çok yatmıyoruz doktorum bana dedi zaten 2-3 gün dinlen diye ama kalkıp yürüyüş yapıyorum zaten evde ufak ufak kan dolaşımı olsun dıye sabit akşam kadar yatmıyoruz sonuçta 😬😬

Valla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sanki

Aynısını yaptım Şuan tek başımayım kahvaltımı kendim hazırladım yavaş yavas
Mecbur yapcaz artık ama aile binasındayım ben kaynanam arada bir geliyor beni ayakta görünce yat kızım nıye ayaktasın kalkma ki tutsun ayaklarını sıcak tut uzun kollu giy dedim artık bır karışmayın benıde bogmayın 🙈😂😂😂

Back
X