• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Valla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sanki
Evett

Valla ben ilk transferimdede hep yatim hata hiç kalkmadim tuvalete gidip geliyor evin içinde bi tur atıp uzanıyordum duş almadım felan bundada dikkat ettim ama kızım olduğu için mecbur kalktığım oluyor ama ilk 4-5 gün hiç kalkmadım yine aşırı harekete iyi değil hareketsizlikte iyi değil herşeyin olduğu gibi bununda azı karar çoğu zarar sanki
Ben duş falan aldım ama o kadarının da zararı olacağını düşünmüyorum ya

Normaldede hani duş almak beli rahimi rahatlatır adetliyken felan ilk iki üç gün duş yok demisti doktorum ben kökten almadım valla bilmiyorum herkes her doktor herşeyi ayrı yapıyor ayrı söylüyor
Maalesef çok farklı bir süreç çalışan arkadaşlar falan var sürekli tempolu bir şekilde tutunacak olan bi şekil tutunuyor Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Maalesef çok farklı bir süreç çalışan arkadaşlar falan var sürekli tempolu bir şekilde tutunacak olan bi şekil tutunuyor Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Öyle tabi nasip herşey hepimiz içimizi rahat etirecek kafamıza takilmayacak şekilde elimizden geleni yapıyoruz rabbim sonunu kolay ve güzel eylesin inşallah

Back
X