• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim ikinci canm ilk denemem olumlu olmuştu bi kızım var iki buçuk yaşında şimdi bu ikinci transferim inşallah yine olumlu olur
Ee niçin korkuyorsun test yapmaktan Allah seni kalk kız kalk hemen test yap çabuk bekliyorum ilk transferinde neler yaptın bize akıl ver bende hiç belirti yok

Ee niçin korkuyorsun test yapmaktan Allah seni kalk kız kalk hemen test yap çabuk bekliyorum ilk transferinde neler yaptın bize akıl ver bende hiç belirti yok
Valla bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyım sadece ilkte ne yapicam diyor insan bunda elhamdülillah kızım var diyorum neler yaptım bol bol yatıp dinlendim günde 3-4 lt su içtim sağlıklı beslendim et tavuk balık hepsini yedim bol bol avakado bal muz karıştırıp yedim rahime cok iyi geliyormuş fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği hepsini günlük yemeye çalıştım ilaç saatime düzenine dikkat ettim ilk transferim Haziran ayındaydi Adana sıcağında on gün boyunca test sonucunu alana kadar asla duş almadım bunları hepsini şimdide yapıyorum belirti olarak göğüs hassasiyeti gaz bacak ağrılarım coktu bu seferde var bunlar bilmiyorum artık nasip

Ayyy bende hiç bir belirti yok ilk günden mi oluştu belirtiniz
Valla bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyım sadece ilkte ne yapicam diyor insan bunda elhamdülillah kızım var diyorum neler yaptım bol bol yatıp dinlendim günde 3-4 lt su içtim sağlıklı beslendim et tavuk balık hepsini yedim bol bol avakado bal muz karıştırıp yedim rahime cok iyi geliyormuş fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği hepsini günlük yemeye çalıştım ilaç saatime düzenine dikkat ettim ilk transferim Haziran ayındaydi Adana sıcağında on gün boyunca test sonucunu alana kadar asla duş almadım bunları hepsini şimdide yapıyorum belirti olarak göğüs hassasiyeti gaz bacak ağrılarım coktu bu seferde var bunlar bilmiyorum artık nasip

Ben ilk 3 gün yedim dediklerinizi bugün yemedim hani 48 saatte tutunuyormus ya
Yedim

Ya kızlar bısey sorcam kusura bakmayın çok cekınerek soruyorum makatta sızlama olan var mı aranızda

Ben de 14. gün vereceğim kanı. 10. gün acaba erken değil mi. En az 12. gün görmüştüm kan verenler arasında. İdrar testi hiç yapmadınız değil mi🤗
Az önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test için

Back
X