- 25 Mart 2023
- 1.312
- 570
- 53
- 32
Yok transfer günüyle beraber 5. Gündü yapmıştım ben sabah ikinci çizgi silikti ertesi gün gene yaptım silik olan bır tık daha belirgindiTransfer günü hariç mi 5.gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok transfer günüyle beraber 5. Gündü yapmıştım ben sabah ikinci çizgi silikti ertesi gün gene yaptım silik olan bır tık daha belirgindiTransfer günü hariç mi 5.gün
İnşallah inşallahHayırla olsun inşallah sağlıklı temiz beslenmeye dikkat et bol su dinlenme ilaçlara dikkat gerisi Rabbimde inşallah
Güzel sonuç alırsınız inşallah3. Gün daha6. Gün embrıyosu
Ayyy bence oda yap der
İnşallah söylim bakalım biBencede bencede
Kaçıncı günde benimde sağ ayağım böyle sızlıyor gibi bilemedimBenim bu gün hafif hafif kasıklarımda ağrı var gibi
Transfer günüyle 4. Gün işteKaçıncı günde benimde sağ ayağım böyle sızlıyor gibi bilemedim
He sürekli karıştırıyorum isim çok olunca aynıymışizTransfer günüyle 4. Gün işte
Hadi beklıyoruzİnşallah söylim bakalım bi
ben sizden birgün sonrayımHe sürekli karıştırıyorum isim çok olunca aynıymışiz
Benimde sızladı dün vala bide sizdede kasıgınızda çatlamalar var mı ben şimdi baktım var ilk defa öyle gördümKaçıncı günde benimde sağ ayağım böyle sızlıyor gibi bilemedim
Bende hiç bir belirti yok kızlar.. geçen sefer 10. Günde bile net tek çizgiydi kimyasal olmuştu. İnşşallah bu sefer olumlu sonuç olur. Bende salı transfer oldum. Allah yardımcımız olsun.Benimde sızladı dün vala bide sizdede kasıgınızda çatlamalar var mı ben şimdi baktım var ilk defa öyle gördüm
Senle aynıyız canımBende hiç bir belirti yok kızlar.. geçen sefer 10. Günde bile net tek çizgiydi kimyasal olmuştu. İnşşallah bu sefer olumlu sonuç olur. Bende salı transfer oldum. Allah yardımcımız olsun.
Ay beraber alırız kucağımıza da inşallahSenle aynıyız canım
Yapmak istemiyorum ama Test günüm 7 si belki yaparım erken test kararsızım sizlerSenle aynıyız canım
Benım 3 ekimde test günüm ama ben cumartesi yapcam evde erken gebelik testi var 3 taneYapmak istemiyorum ama Test günüm 7 si belki yaparım erken test kararsızım sizler
AyyyAy beraber alırız kucağımıza da inşallahbüyüyünce deriz yavrularımıza uzaklarda aynı gün aynı dualara amin dediğimiz bi ablan bi de dünyaya ay gün merhaba dediğin arkadaşın var
![]()
Yarın yapayım mı senceAyyynasıl içim hoş oldu bir bilsen inşallah
![]()
Yada seninle cumartesi mi yapayım bekleyeyim de yarını daBenım 3 ekimde test günüm ama ben cumartesi yapcam evde erken gebelik testi var 3 tane![]()