- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Niçin pekiLimon ananmas mandalina nar hep yasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niçin pekiLimon ananmas mandalina nar hep yasak
Ayyy bende bugün temizledim 2-3 tane yedimLimon ananmas mandalina nar hep yasak
Eee zararı var mıdır ki yaBu gün limon yemeğime bende sıkmıştım
Kızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktıYap bizlerede umut ol canım inşallah![]()
Ayyy çok sevındımmmmKızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktı![]()
Niçin peki
Ayyy bende bugün temizledim 2-3 tane yedim![]()
Valla kan sulandirdigi için ekşi bide hiç bir zmaan adetliyken felan bile iyi değil der büyükler o yüzden ben bu dönemde hep dikkat etim balığa bile limon sıkmadım yaniBu gün limon yemeğime bende sıkmıştım
Yaa maşallah darısı bizlerKızlar daha kan testi vermedim günüm pazartesi ama erken gebelik yaptım pozitif çıktı![]()
5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günümYaa maşallah darısı bizlerkaçıncı gün embriyosuydu ve bu gün + kaçıncı gün transferi sonrası
Ben coraspırın de içiyorum akşamları doktorum verdiValla kan sulandirdigi için ekşi bide hiç bir zmaan adetliyken felan bile iyi değil der büyükler o yüzden ben bu dönemde hep dikkat etim balığa bile limon sıkmadım yani
Maşallah maşallah5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günüm![]()
Bende istiyorum ecopirin ama işte fazlası zarar demekki bilmiyorum sorgulamadim yani niye yalan söylim yemedim hiçBen coraspırın de içiyorum akşamları doktorum verdi
Çatlatma iğnesi yapmışmıyıdınız acaba5.gün embriyosuydu bugün transfer sonrası 7.günüm![]()
Hayır kullanmadımÇatlatma iğnesi yapmışmıyıdınız acaba
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bizeHayır kullanmadım![]()
İnşallah güzel haberlerinizi alalım hepinizinYaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah darısı bize![]()
Kan testi verecek misiniiizzzHayır kullanmadım![]()
Pazartesi kan günüm o zaman veririmKan testi verecek misiniiizzz