Regl sancısı gibi oluyor birde gaz çok oluyorKasık dediğiniz karın ağrısınu oluyor gaz sancısı gibi ayni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl sancısı gibi oluyor birde gaz çok oluyorKasık dediğiniz karın ağrısınu oluyor gaz sancısı gibi ayni
Bacım o bende var ama hafif ne edelim 5. Gün oldu bugün 6. Gün embrıyosu testte çıkmaz dimiRegl sancısı gibi oluyor birde gaz çok oluyor
Hadi yap bakalım sende elinde var testBacım o bende var ama hafif ne edelim 5. Gün oldu bugün 6. Gün embrıyosu testte çıkmaz dimi![]()
Kız erken çıkmaz kiiHadi yap bakalım sende elinde var test
Kız erken çıkmaz kii
Evet öyle yapayım ben geçen transferim 5. Embriyo idi 5. Günde öğrenmiştim ama bu 6 o yüzden pazartesi yapayım7.gün daha garanti sanki biraz daha bekleyin derim![]()
7.gün daha garanti sanki biraz daha bekleyin derim![]()
Senin kaçıncı gündü sen yapsanaAma çoğu 5 gün öğreniyor
Yarına yap benceBenim paza iğnem var +6gün olacak sizce vereyim mi Çarşamba da var onda mi vereyim
Her her dün bir gazla yaptım yaparmiyim bir dahaSenin kaçıncı gündü sen yapsana![]()
Hee tamam sen yapmıştın ama erken işte ondan dedimHer her dün bir gazla yaptım yaparmiyim bir daha
Gene gaza getiyon beni Instagram da bir akım var gene gandiriyon amma beni diye kfkfkfYarına yap bence
Gene gaza getiyon beni Instagram da bir akım var gene gandiriyon amma beni diye kfkfkf
EvetŞimdi pazartesi+5gün oldu bende bugün demi yarın 6
Yarın kan verebilirim o zaman ben çıkabilir
Hadi inşallahYarın kan verebilirim o zaman ben çıkabilir
Çıkmazsa eğer moral bozulmasın diye bende en erken 7.gün idrar testi daha iyi benceEvet öyle yapayım ben geçen transferim 5. Embriyo idi 5. Günde öğrenmiştim ama bu 6 o yüzden pazartesi yapayım
Diğer arkadaş naptı acaba biri daha vardı test yapmak istemiyordu gününü bekliyorduHadi inşallah![]()