• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba kızlar bende 17 eylülde 5.Gün dondurulmuş transfer oldum ilk transferimdi yaşım 28. Doğum günümde transfer oldum. Eğer tutarsa Rabbim bana doğum günü armağanı verecek. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum toplam 3 embiryom vardı 1 tanesi transfer edildi. 2 tanesi dondurulmaya devam ediliyor. Hekimlerimden ve ekipten çok memnunum. Embiryolog kaliteli embiryon merak etme dedi sayı rakam belirtmedi. Transfer günü 1 saate yakın istirahat ettirildim. Eve geldiğimden itibarende mümkün olduğunca yatıyorum. Bende belirti sayılırmı bilmem kasık ağrısıı göğüs ağrısı mevcut ancak adet önceside hep olur. Totalde 5+5 de erken test yaptım var yok silik çizgiydi. Test yapmamın sebebi aşırı uyku haliydi ama sürekli evde olmaktan heralde ama 16 saat ilaç ve yemek molaları vermeme rağmen uyudum. Moral bozmamak için tekrarlamadım üstüne kan testi günüm 29 eylülde olacak. bende 24 ağustos son adetimdi genel olarak 2. Gün önce gelirdi yani totalde 5. Gün gecikmedeyim. Ama ilaçlarda geciktirirmiş. Hem hap hem fitil hem enjeksiyon yapmaktayım. Totalde hap günde 3 fitil günde 6 enjeksiyon günde 1 şeklinde. Aynı zamanda kan sulandırıcı folik asit ve d vitamini yanında eşlik ediyor. En başından beri ayaklarım çok soğuk sürekli çoraplıyım polarla yatıyorum. Sıcak bi şehirde yaşamama rağmen böyle. Tedavimizin sebebi azosperm mevcut. Leke vs gelmedi bende henüz ama doktor şart değil bunların gerçekleşmesi demişti.

La ilahe illallah ente Sübhaneke inni kunti munazzalim Rabbim kolaylaştırsjn zorlastirmasin hakkında güzel sonuçlari hayırlısı ile nasip etsin Bacım sevincin bizi de sevindirsin
Amin bende bu duayı okuyarak gittim dedim balığın karnından Yunus aleyhiselamin çıktığı gibi sende bizi ferahliga çıkar rabbim inşallah Allah seninde tüm herkesinde gönlüne göre versin inşallah

Merhaba kızlar bende 17 eylülde 5.Gün dondurulmuş transfer oldum ilk transferimdi yaşım 28. Doğum günümde transfer oldum. Eğer tutarsa Rabbim bana doğum günü armağanı verecek. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum toplam 3 embiryom vardı 1 tanesi transfer edildi. 2 tanesi dondurulmaya devam ediliyor. Hekimlerimden ve ekipten çok memnunum. Embiryolog kaliteli embiryon merak etme dedi sayı rakam belirtmedi. Transfer günü 1 saate yakın istirahat ettirildim. Eve geldiğimden itibarende mümkün olduğunca yatıyorum. Bende belirti sayılırmı bilmem kasık ağrısıı göğüs ağrısı mevcut ancak adet önceside hep olur. Totalde 5+5 de erken test yaptım var yok silik çizgiydi. Test yapmamın sebebi aşırı uyku haliydi ama sürekli evde olmaktan heralde ama 16 saat ilaç ve yemek molaları vermeme rağmen uyudum. Moral bozmamak için tekrarlamadım üstüne kan testi günüm 29 eylülde olacak. bende 24 ağustos son adetimdi genel olarak 2. Gün önce gelirdi yani totalde 5. Gün gecikmedeyim. Ama ilaçlarda geciktirirmiş. Hem hap hem fitil hem enjeksiyon yapmaktayım. Totalde hap günde 3 fitil günde 6 enjeksiyon günde 1 şeklinde. Aynı zamanda kan sulandırıcı folik asit ve d vitamini yanında eşlik ediyor. En başından beri ayaklarım çok soğuk sürekli çoraplıyım polarla yatıyorum. Sıcak bi şehirde yaşamama rağmen böyle. Tedavimizin sebebi azosperm mevcut. Leke vs gelmedi bende henüz ama doktor şart değil bunların gerçekleşmesi demişti.
Kan ver canım daha keskin kesin çıkar

Amin bende bu duayı okuyarak gittim dedim balığın karnından Yunus aleyhiselamin çıktığı gibi sende bizi ferahliga çıkar rabbim inşallah Allah seninde tüm herkesinde gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canım benim sano kayıp nerelerdeyse test yapmaya mi gitti acaba🤣

Benim ilk transferim tam bilgim yok bende 25 26 daha bilemiyorum o yaşlardayom ben de pcos var eşimde yavaş hareketlilik daha önce hiç pozitif görmedim bunda da 2 embriyo gitti 5.gün bakalım kısmet transfer+5günüm

Hastanede öğrenmeyi tercih ediyorum ben ilk testte gaflete düştüm buradaki yazıları okudukça 4. 5. Günde pozitif alanları görünce heves edip yaptım sonra test belirsiz olunca biraz üzüldüm. Şuan stresten uzak durmak için herşeyi yapıyorum çünkü bizim en büyük düşmanımız stres. Hormonlarımızı herşeyimizi etkiliyor. Evde yaparsam ve yine belirsiz çıkarsa pazartesi günü kana gitmeye cesaretim kalmaz sanırım🙃

Merhaba kızlar bende 17 eylülde 5.Gün dondurulmuş transfer oldum ilk transferimdi yaşım 28. Doğum günümde transfer oldum. Eğer tutarsa Rabbim bana doğum günü armağanı verecek. Devlet hastanesinde tedavi görüyorum toplam 3 embiryom vardı 1 tanesi transfer edildi. 2 tanesi dondurulmaya devam ediliyor. Hekimlerimden ve ekipten çok memnunum. Embiryolog kaliteli embiryon merak etme dedi sayı rakam belirtmedi. Transfer günü 1 saate yakın istirahat ettirildim. Eve geldiğimden itibarende mümkün olduğunca yatıyorum. Bende belirti sayılırmı bilmem kasık ağrısıı göğüs ağrısı mevcut ancak adet önceside hep olur. Totalde 5+5 de erken test yaptım var yok silik çizgiydi. Test yapmamın sebebi aşırı uyku haliydi ama sürekli evde olmaktan heralde ama 16 saat ilaç ve yemek molaları vermeme rağmen uyudum. Moral bozmamak için tekrarlamadım üstüne kan testi günüm 29 eylülde olacak. bende 24 ağustos son adetimdi genel olarak 2. Gün önce gelirdi yani totalde 5. Gün gecikmedeyim. Ama ilaçlarda geciktirirmiş. Hem hap hem fitil hem enjeksiyon yapmaktayım. Totalde hap günde 3 fitil günde 6 enjeksiyon günde 1 şeklinde. Aynı zamanda kan sulandırıcı folik asit ve d vitamini yanında eşlik ediyor. En başından beri ayaklarım çok soğuk sürekli çoraplıyım polarla yatıyorum. Sıcak bi şehirde yaşamama rağmen böyle. Tedavimizin sebebi azosperm mevcut. Leke vs gelmedi bende henüz ama doktor şart değil bunların

Back
X