Rabbim sabır versin.. umudunu kaybetme lütfen. Umarım hayırlısıyla tez vakitte kavuşursunuzÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sabır versin.. umudunu kaybetme lütfen. Umarım hayırlısıyla tez vakitte kavuşursunuzÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. İnşallah en kısa sürede Rabbim nasip etsinÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Canım üzülme olur mu rabbım en güzelini nasip etsin vardır bunda bır hayırÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Bacım acele etmeyin er yada geç yapılacak o kan tahlılı zaten beklıcezBende de yok dün sano sayesinden kullandım oda iyisiydi
Üzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Canım senin ilk transfermiydi , çok üzüldüm Allah’ım hayırlı vakitle iyi haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize yaÜzerimdeki şoku atayım dedim beta 0.1 çıktı siz düşünün gerisini ilaç milac bıraktım şimdi duşa giricem doktora haber bile etmedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBende iyice ümidimi kaybettim farklı hissediyorum
Ne güzel gene cocugun var olsun rabbım nasip eder kendılıgınden ınsallahKızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize teşekkür ediyorum nasipten ötesi yok biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimden bi evladım var elhamdülillah tekrar istedim olmadı nasip inşallah daha sonra tekrar denerim rabbim sizin gönlünüzce versin hayırlısıyla
Ohooo sen hemen pes ettin bısmıllah bı dur yaZaten basın ağrıyor belim ağrıyor karnım ben adet öncesi tam bu şekilde olurum ara ara midem hafif kalkıyor gibi oluyor
Canım rahmime kramp gibi birşey oluyor benim bu kadar şey normal mikiOhooo sen hemen pes ettin bısmıllah bı dur ya
Amin canm var olun hepiniz inşallah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırımNe güzel gene cocugun var olsun rabbım nasip eder kendılıgınden ınsallah![]()
Benimde aynı sol kasık ve bel agrimdan oturup kalkamıyorum belirti aramakta doğru degil anlamış olduk bakCanım rahmime kramp gibi birşey oluyor benim bu kadar şey normal miki
Kızlar belirti aramayın yoksa içiniz şüphe düşecek aklınızı başka şeye verinBenimde aynı sol kasık ve bel agrimdan oturup kalkamıyorum belirti aramakta doğru degil anlamış olduk bak
Ay ben bugün sinirden hüngür hüngür agladm neden bilemiyrm inşallah bisy olmamstr ya bebiklereZaten basın ağrıyor belim ağrıyor karnım ben adet öncesi tam bu şekilde olurum ara ara midem hafif kalkıyor gibi oluyor
İğneler fitiller yapıyor canım onları aslnda belirti olmazmış hemşire öyle demişti bana igneler yapiyor çok gecms olsn snada ümidini kirma hakkinda hayırlısı olsun rabbim en güzelinden nasip eylesin en güzeli yanindada var galiba dimiBenimde aynı sol kasık ve bel agrimdan oturup kalkamıyorum belirti aramakta doğru degil anlamış olduk bak
Duygu degısimi olabılıyor canım bir günde ne kadar hormon alıyoruzAy ben bugün sinirden hüngür hüngür agladm neden bilemiyrm inşallah bisy olmamstr ya bebiklerevarmiydi onuda bilmiyrmda
Amin canım amin hepimize gönlümüzce versin evet elhamdülillah bi kızım varİğneler fitiller yapıyor canım onları aslnda belirti olmazmış hemşire öyle demişti bana igneler yapiyor çok gecms olsn snada ümidini kirma hakkinda hayırlısı olsun rabbim en güzelinden nasip eylesin en güzeli yanindada var galiba dimi![]()