Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullandn canm bende doğal igne yok fitil coraspirin folik asit sen guzel sonuc almssn icime bi umut doğduEvet canım
Aynı canı senin kullandıklarını kullandım bide çatlatma iğnesi vurdum ay inşallah düşmezse değerim güzel gibi şuan ama sevinmedim işteNe kullandn canm bende doğal igne yok fitil coraspirin folik asit sen guzel sonuc almssn icime bi umut doğdu
Canım ben hepimize dua edıyorumAy ne olur dualar edelim birbirimize tutunsun inşallah hepimizin bebekleri![]()
Ne zaman vuruldunAynı canı senin kullandıklarını kullandım bide çatlatma iğnesi vurdum ay inşallah düşmezse değerim güzel gibi şuan ama sevinmedim işte
Perşembe yarım dozNe zaman vuruldun
Hadi testtt var sendeeee merak ediyorum aynıyız biz senleBenim öyle bir basın dönüyor ki çok farklı
O hamilelik hormonu diye biliyorum yükseltiyor salı Çarşamba verse de olurmua inşallah bebeğin seninledirPerşembe yarım doz
İnşallah inşallah 3 4 güne vücuttan etkisi gidiyormuş yarım doz vurduğum için bakalım artıkO hamilelik hormonu diye biliyorum yükseltiyor salı Çarşamba verse de olurmua inşallah bebeğin seninledir
İyi bakalımİnşallah inşallah 3 4 güne vücuttan etkisi gidiyormuş yarım doz vurduğum için bakalım artık![]()
Senden haber bekliyorum test verince haber verO hamilelik hormonu diye biliyorum yükseltiyor salı Çarşamba verse de olurmua inşallah bebeğin seninledir
Çok güzel bugün 6ci günün mü seninde benimde öyle peki belirti felan oldumu sende igne de yok yaAynı canı senin kullandıklarını kullandım bide çatlatma iğnesi vurdum ay inşallah düşmezse değerim güzel gibi şuan ama sevinmedim işte
Çatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var. Yarım doz da 5 günden sonra, tam dozda 10 günden sonra etkisi geçiyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir. Hayırlı uğurlu olsun şimdidenAynı canı senin kullandıklarını kullandım bide çatlatma iğnesi vurdum ay inşallah düşmezse değerim güzel gibi şuan ama sevinmedim işte
Ya her gün belirtileri buraya yazdım şu an hatırlamıyorum ama dediğim gibi işte çatlatma iğnesi vurduğum içinde yükselmiş ola bilir ama daha önce aşılama da vurmuştum gene ama hiç yükselmemişti şuan bilemiyorum işte o yüzden de pek sevinmedim transfer günü hariç 6. GünümÇok güzel bugün 6ci günün mü seninde benimde öyle peki belirti felan oldumu sende igne de yok ya
İnşallah canım hayırlısı olsunÇatlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu var. Yarım doz da 5 günden sonra, tam dozda 10 günden sonra etkisi geçiyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden![]()