• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

6.günde 11.900 gibi bişeydi ben sizin yazdıklarınızı okudum embriyonuz geç tutunduysa hcg yeni yeni salgılanıyordur. Mesela aynı gün transfer olduğum bir hanım efendi vardı onun 5. Gün idrar pozitifti benim değildi kan verdiğimizdede onun değeri fazlasıyla ilerideydi benden yani onun embriyosu neredeyse aynı gün tutunmuş. Asla stres yapmayın üzülmeyin lütfen herkesin farklı olabilir
11,900 çok yüksek değil mi

Merhaba hanımlar bende eylul ayının son gunlerını yakaladım transfer ıcın nasıpse yarın 15.00 de merkezde olacagım 2adet genetıge gıdıp uygun olan embrıyoları transfer edecekler rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz inşaAllah

Bizi ilk üroloğumuz yanlış yönlendirdi. 6 ay yaklaşık öyle kaybettik. Baktık sperm düzelmiyor birçok hekime giderek tasdik ettik. İlk değerleri googleye atsaydık belki tedavide daha iyi yerdeydik çünkü 1 milyon spremden %90 hareketsizdi kalan spermler ise sağlıksızdı. Bize ilk hekim sizin çocuğunuzun olmaması için herhangi bir sebep yok. Bu değelerle 1 değil 10 çocuğunuz olur dedi. Dalga geçer gibi biz sonuçları başka bir hastanede farklı bir üroloğa gösterdiğimizde derhal sağlık bakanlığına şikayet edin hekimi siz bırakın bu şekilde çocuk sahibi olmayı şuan aşılama yada tüp bebekte bile şansınız %10 acilen vitaminler ve ilaçlara başlamalısınız dediler ve biz öyle başladık.keşke bu kadar geç kalmasaydık. Biz totalde 15 aydır evliyiz bu arada. Doktor yanlış yönlendirmesi küçük bir ilçede yaşamanın verdiği zorluk. Ki bunu diyen ilçe hastanenin ürolog başhekimiydi.
Bizim değerlerimiz bu şekilde değildi ama eşimin hareketsiz sperm oranı yüksekti ameliyat edebiliriz demişlerdi düzelme ihtimali olabilir demişti doktor eşimin karaciğer rahatsızlığı var ilaç vs mümkün olduğunca almaması gerekiyor ağrı kesici bile çok çok zor olmadan içmek yasak o yüzden tüp bebeğe başvurduk bize de ilk bi doktor prof bide yorumladı normal yolla gayet de olur filan demişti tüp bebek doktorumuz düşük sayısı ameliyat vs olabilir demişti ama biz kabul etmedik direkt tüp yaptık çok şükür tuttu erken doğum yaptım oğlum 43 gün yoğunbakımda kaldı geçen sene bu zamanlar yoğun bakıma gidiyordum ahh zaman çok şükür iyi oğlum şimdi Allah size de nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin sperm iyi tuttuktan sonra her türlü olur Laboratuvarı iyi biyer tercih etmeye çalışın bahçeci iyi diye biliyorum ben trabzonda medikalparkta yaptırdım aslında ilk bahçeçi istiyodum eşim oraya gidip gelmek zor olur burda bi deneyelim baktık olmuyor orayı deneriz demişti burda tuttu

Bende 5. Günümdeyimmama yapmadım. Nasıl olsa şuan negatif çıkar. Bugün yerleşse bile daha kanda Beta salgılamaya başlamadı yine sıfır çıkar.
Benim 4. Günde çok çokk silikti belli bile olmuyodu 5 günde bi tık daha silik 6. Günde tam belli olmuştu fotoğraflarını bile saklarım 7 gün kan verdim 30 çıkmıştı

Bizim değerlerimiz bu şekilde değildi ama eşimin hareketsiz sperm oranı yüksekti ameliyat edebiliriz demişlerdi düzelme ihtimali olabilir demişti doktor eşimin karaciğer rahatsızlığı var ilaç vs mümkün olduğunca almaması gerekiyor ağrı kesici bile çok çok zor olmadan içmek yasak o yüzden tüp bebeğe başvurduk bize de ilk bi doktor prof bide yorumladı normal yolla gayet de olur filan demişti tüp bebek doktorumuz düşük sayısı ameliyat vs olabilir demişti ama biz kabul etmedik direkt tüp yaptık çok şükür tuttu erken doğum yaptım oğlum 43 gün yoğunbakımda kaldı geçen sene bu zamanlar yoğun bakıma gidiyordum ahh zaman çok şükür iyi oğlum şimdi Allah size de nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin sperm iyi tuttuktan sonra her türlü olur Laboratuvarı iyi biyer tercih etmeye çalışın bahçeci iyi diye biliyorum ben trabzonda medikalparkta yaptırdım aslında ilk bahçeçi istiyodum eşim oraya gidip gelmek zor olur burda bi deneyelim baktık olmuyor orayı deneriz demişti burda tuttu 3 sefer denediler
Birçok yakınım istanbul bahçeciye gitti ve zaman para kaybından başka hiç bişi yaşamadılar inanırır mısınız bilmem ama 1 yıldır gidiyorlardı o kadar uçakla git gel otel masrafları falan boşa gitti yarım milyonları. ben o zaman yolun çok başındaydım devlette doktor hemen vitaminlerre başla demişti folik asit ve d vitamini olarak bende ona sormuştum hangi folik asitte hangi marka vitaminlerini kullanıyorsun diye sorduğumda o ne diye sormuştu? Bize öyle birşey verilmedi demişti sadece. Sigarayı bırakması ile ilgili bişey dememişler yani 1 yılları ve dünya kadar para boşuna gitmesine mi yanarım yoksa bu kadar acı çekip hala bi arpa boy yol kat edemediler ona yanarım. Bu arada kadının yumurtalık rezervi azaldığı için normal yolla olmuyor eşde bi problem yok kadın az yumurta üretiyor yaş geçmeden anne olmak için bahçeciye gidiyor. Yani ne bir beslenme bilgilendirmesi ne vitamin bilgilendirmesi yada dikkat edilecek hiç bir şey söylememişler ben bu detayları öğrendiğimde dediğim gibi yolun çok başındaydım şimdi o arkadaşımla konuşuyoruz. Çok zaman kaybettim çok para kaybettim cesaretimi kırdılar olumsuz olacak diye tekrar tedaviye başlamaya korkuyorum der.

Biz şimdi 1 yıldır araştırma hastanesine gidiyoruz ve çok memnunuz önceki olumsuzlukların çeyreğini bile burada yaşamadık. Doktorlarımız ve tüm ekibimiz hep ilgili güler yüzlü. Yani anesteziliyken başımda ayetel kürsü okuyan bi hemşirem vardı.. o kadar diyim..

IMG_20250929_075646.webp

Kızlar sabah ilk idrarla denemek istedim çok silik bir çizgi belirlendi dün beta 0 olupta bugün idrara geçmez sanırsam demi bilginiz var mı

Kızlar sabah ilk idrarla denemek istedim çok silik bir çizgi belirlendi dün beta 0 olupta bugün idrara geçmez sanırsam demi bilginiz var mı
Böyle bir şeyin olması imkansız bakın siz hala test yapıyorsunuz çok yanlış davranıyorsunuz kendinize yazık siz böyle yaparsanız hormonlar alt üst olur

Aslında gözle görüyoruzda telefonda çıkmıyor beta günlük 2ye katlıyormus ya bugün de 7.günüm dedim stres olmuyorum ben yaptıkça tam tersi merakım gidiyor
Kanda çıkmayan şeyin idrar testinde çıkması ben 10 senelik meslek hayatımda henüz duymadım bilmiyorum

Bende göremedim hiç ama hemşire arkadaşa katılıyorum kendine eziyet ediyorsun yapma

İşte sordum ben burda sağlıkçı arkadaş vardi bir tane kanda dün negatif çıktı 6.gündü ya acaba betam yükseldi mi bir anda kaç yükseliyor onu sormak istedim inşallah msjimi görür
Kanda çıkmayan şeyin idrar testinde çıkması ben 10 senelik meslek hayatımda henüz duymadım bilmiyorum

İşte sordum ben burda sağlıkçı arkadaş vardi bir tane kanda dün negatif çıktı 6.gündü ya acaba betam yükseldi mi bir anda kaç yükseliyor onu sormak istedim inşallah msjimi görür
O yüzden dedim size ben meslek hayatımda bile duymadım böyle bir şey diye kanda çıkmayan testte çıkamaz

Back
X