• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende göremedim çok zor anlıyorum ama Allah daha hayırlısını nasip eder inşallah başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmanı öneririm

Canim günaydın nekadar yaparsan yap hep icinde şüphe kalacak. En iyisi gününde kan vermek. Böyle sadece kendini yıpratırsın. 10. Gün verilen kanını net olur 5. Gun embriyosuysa. Benim 10. Gun betam 18.33 geldi 2 gun sonra 12. Gun 5.81 e düştü kimyasal oldu ilaçları bıraktım.

T
Bende göremedim çok zor anlıyorum ama Allah daha hayırlısını nasip eder inşallah başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmanı öneririm
elefonum kamerasından ya eşim bu gözle görünüyor orda bir çizgi belirmis dedi bende görüyorum ama beta yükselir yükselmez idrara karışmaz diye biliyorum

Git kan ver yoksa bugün için rahatlamayacak yarın da ayrı kaos yaşarız

Evet ben etkilenmiyorum çünkü ben elimden geleni son noktasına kadar yaptım gerisi Rabbime kalmış geciktiriyorsa güzelleştiriyordur daha fazla çiçekli bahçe nasip edecektir ben kendimi uzup yipratsamda olacak yine olmaz pozitif ve güçlü olmak istiyor

Git kan ver yoksa bugün için rahatlamayacak yarın da ayrı kaos yaşarız
Dün verdim kanı evde test vardı ben öyle bir deneyeyim dedim bugün 7.gün ya sadece şunu merak ediyordum beta 0dan 1emi çıkıyor 10 10 mu artıyor bu beta bir anda kaçtan başlıyor onu öğrenmeye çalışıyordum

Dün verdim kanı evde test vardı ben öyle bir deneyeyim dedim bugün 7.gün ya sadece şunu merak ediyordum beta 0dan 1emi çıkıyor 10 10 mu artıyor bu beta bir anda kaçtan başlıyor onu öğrenmeye çalışıyordum
Senin 6. günde normal gebelik dahi olsa çift embriyo da beta pozitif diyebilmen için değerin en az 30-40 olması lazım beta 10 10 yükselmez bugün gidip kan versende yine 0.1 çıkar 10. Gün gidip ver

Senin 6. günde normal gebelik dahi olsa çift embriyo da beta pozitif diyebilmen için değerin en az 30-40 olması lazım beta 10 10 yükselmez bugün gidip kan versende yine 0.1 çıkar 10. Gün gidip ver
Bugün kan vermicem zaten cuma günü 11.günüm doktoruma giderim

IMG-20250929-WA0005.webp

Bugün kan vermicem zaten cuma günü 11.günüm doktoruma giderim
Bu sürecin insana öğrettiği en büyük şeylerden biri sabır, bakın ben sizde onu göremiyorum daha 5. 6. Günde burdakilerin ki pozitif çıktığı diye kan vermeniz olmamış olaki bir daha böyle bir süreç yaşarsanız size doktorunuz ne diyorsa onu yapın🙏🏻 siz şuan ben etkilenmiyorum deseniz dahi hormonlarınız etkileniyor vücut bu

Benim 9. Gün idrar testimde böyleydi bugün reglim başladı sizin mantığınıza göre benim demem gerekiyor ki sizinki böyle çıkmış pozitifse bende hamileyim o zaman malesef herhangi bir siliklik ibaresi değil bu 🙏🏻
Gerçekleri konuşuyorsunuz ama sert konuşuyorsunuz çok zor bir süreç ben de 7. Gün idrar da negatif gördüm doktorum Salı gününü bekle kan ver dedi bekliyorum Allahım inşallah aratmadan nasip eder gerçekten anne baba olmak isteyene

Gerçekleri konuşuyorsunuz ama sert konuşuyorsunuz çok zor bir süreç ben de 7. Gün idrar da negatif gördüm doktorum Salı gününü bekle kan ver dedi bekliyorum Allahım inşallah aratmadan nasip eder gerçekten anne baba olmak isteyene
Benim ses tonumumu duyuyorsunuz da sert konuştuğumu iddia ediyoesunuz? Mesaj dili böyledir böyle anlaşılır arkadaş yanımda olsa emin olun en çok sarıp sarmalar ben destek olurum negatif görmüş biri olarak şuan onu bu kadar telkin etme sebebim yine onun için benim babamın kızı mı? Tanımadığım biri ona sürekli acele etme vücudunu yorma diyorum bunda ne sertlik var?

Back
X