- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Evet var ya karnimda hareketlilikBende bu gün gene sabahtan aşırı karın ağrısı var sende de var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var ya karnimda hareketlilikBende bu gün gene sabahtan aşırı karın ağrısı var sende de var mı
Kız ben senden güç buldum verecem dedin diyeSano nerelerde aklımıza o soktu bizim kdkdkd kendi kayıp nerelere kaçtıysa
Bende sanodan buldum bacım benim dünkü sonucum yanlış olabilir iğneden hemen sonra verdim kanı çünkü yarım saat geçmiştiKız ben senden güç buldum verecem dedin diye![]()
Pardonda geri gidip bir mesajlarımı okuyun ben sizden farklı ne demişim? Bende onu diyorum test günü olmadan kan vermeyin diyorum şuan grubu geren sizsinizÜslubunuz çok yanlış gerçekleri söylemeniz sağlıkçı olduğunuz için sizi anlıyorum bende hemşireyim ama bu tarz konuşmalar hiç doğru değil babamın kızı mı vesaire bir sağlıkçıya yakışmayan tavırlar. dua edin test gününüze kadar stres yapmayın demek daha doğru
Hayır canım çıkmadı vallaBurda bilmediklerimizi soru işaretlerimizi biz birbirimize sorarak yaşıyoruz atlatiyoruz 1 haftadır bu grupta hiç böyle sıkıntı çıkmadı çıktı mı kızlar
Buradayım canım uyutmadılar ki beni uyandım kahvaltı hazırlıyorum ne yapamSano nerelerde aklımıza o soktu bizim kdkdkd kendi kayıp nerelere kaçtıysa
Ola bilir bacım Rabbim hayrlı sonuçlar akmamızı nasip etsinBende sanodan buldum bacım benim dünkü sonucum yanlış olabilir iğneden hemen sonra verdim kanı çünkü yarım saat geçmişti
Sizin mesajınız bana ters gelmedi yada ben ters anlamadım bilmiyorum ama şu manolya hanım biraz geriyorPardonda geri gidip bir mesajlarımı okuyun ben sizden farklı ne demişim? Bende onu diyorum test günü olmadan kan vermeyin diyorum şuan grubu geren sizsiniz
Amin inşallah bugün bir duşa girip namaz kılmak dua etmek istiyorumOla bilir bacım Rabbim hayrlı sonuçlar akmamızı nasip etsin
Bu gün hepimiz birbirimize dua edeliiimAmin inşallah bugün bir duşa girip namaz kılmak dua etmek istiyorum
Biz çok güzel güle oynaya konuşuyorduk geçmiş msjalrimizi okuyabilirsiniz bizimle kafanız uyusmadiysa birbirimiizi uzup stres yapıp hakkımızı girmeyelim birbirimizin başka grublar arkadaşlar vardır hepimiz sor süreçten geçiyoruz birde böyle ufak birşey için strese girdirmeyelim hanım hanımcık bayanlarız anlayışlı olalım biz memnunuz konuşup eğleniyoruz yapıyorsak da ikimizinde ilk transferi yaşımız küçük merakliyiz heyecanlıyız hatalarimizi yasayarak farkederiz yaşayarak ogrenmeliyiz okuyarak veya dinleyerek öğrenilseydi hayat daha farklı şeyler olurdu mesajımı çok güzel üslupla yazdım yanlış okuyup canınız asla sıkılmasın hakkınızı helal ediniz benimkisi sadece tavsiyeHayır canım çıkmadı valla
Biz çok güzel güle oynaya konuşuyorduk geçmiş msjalrimizi okuyabilirsiniz bizimle kafanız uyusmadiysa birbirimiizi uzup stres yapıp hakkımızı girmeyelim birbirimizin başka grublar arkadaşlar vardır hepimiz sor süreçten geçiyoruz birde böyle ufak birşey için strese girdirmeyelim hanım hanımcık bayanlarız anlayışlı olalım biz memnunuz konuşup eğleniyoruz yapıyorsak da ikimizinde ilk transferi yaşımız küçük merakliyiz heyecanlıyız hatalarimizi yasayarak farkederiz yaşayarak ogrenmeliyiz okuyarak veya dinleyerek öğrenilseydi hayat daha farklı şeyler olurdu mesajımı çok güzel üslupla yazdım yanlış okuyup canınız asla sıkılmasın hakkınızı helal ediniz benimkisi sadece tavsiye
Canım igne fitil kullaniyormydun adetin baslasi bugün kaçıncı günün kiBenim 9. Gün idrar testimde böyleydi bugün reglim başladı sizin mantığınıza göre benim demem gerekiyor ki sizinki böyle çıkmış pozitifse bende hamileyim o zaman malesef herhangi bir siliklik ibaresi değil bu![]()
Evet edelim inşallahBu gün hepimiz birbirimize dua edeliiim![]()
Sizdemi sağlıkcıydiniz acabaCanım igne fitil kullaniyormydun adetin baslasi bugün kaçıncı günün ki
İnşallah canım benim bekleyelim bir kaç gün daha öyle verelimYa bende çatlatma iğnesi vuruldum ya 20 30 pozitif çıkarıyormuş kalan değerle gebelik var gibi duruyor şuan ama bilemedim de var mı yaşayan böyle eski yazanlara bakıyorum yaşayanlar olmuş pozitif olmuş sonra