• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Dükkanların önlerinde otura otura gider gelirim şimdi tuvalette ayrı bi dert oldu inşallah başıma bi hal getirmeden gelirim🤣🤣🤣🤣
Ben daha hiç o kadar yurumedim bugün 7.gunum evin içinde haraket edip yattım kalktım dolaştım tuvalete çok sık gidiyorum ilk gün bez bağladım uyku çok tatlı geldi kgkgkgk

Birçok yakınım istanbul bahçeciye gitti ve zaman para kaybından başka hiç bişi yaşamadılar inanırır mısınız bilmem ama 1 yıldır gidiyorlardı o kadar uçakla git gel otel masrafları falan boşa gitti yarım milyonları. ben o zaman yolun çok başındaydım devlette doktor hemen vitaminlerre başla demişti folik asit ve d vitamini olarak bende ona sormuştum hangi folik asitte hangi marka vitaminlerini kullanıyorsun diye sorduğumda o ne diye sormuştu? Bize öyle birşey verilmedi demişti sadece. Sigarayı bırakması ile ilgili bişey dememişler yani 1 yılları ve dünya kadar para boşuna gitmesine mi yanarım yoksa bu kadar acı çekip hala bi arpa boy yol kat edemediler ona yanarım. Bu arada kadının yumurtalık rezervi azaldığı için normal yolla olmuyor eşde bi problem yok kadın az yumurta üretiyor yaş geçmeden anne olmak için bahçeciye gidiyor. Yani ne bir beslenme bilgilendirmesi ne vitamin bilgilendirmesi yada dikkat edilecek hiç bir şey söylememişler ben bu detayları öğrendiğimde dediğim gibi yolun çok başındaydım şimdi o arkadaşımla konuşuyoruz. Çok zaman kaybettim çok para kaybettim cesaretimi kırdılar olumsuz olacak diye tekrar tedaviye başlamaya korkuyorum der.
Aynen bende bahçeciye gittim folikasit bile vermediler. Vagen kültür smrhiç bişey yapılmadı bir yıl öncenin testi kabul edildi. Ama devlette şuana kadar sorun yaşamadım. 2 kere kültür testi verdim. Olan giden parama oldu emeğime oldu. Bende yorumları okudum sonuçta herkesi mutlu edemezler yani dedim ama gerçekten facia bir deneyimdi.maddi anlamda halen toparlanmaya çalışıyorum.

Aynen bende bahçeciye gittim folikasit bile vermediler. Vagen kültür smrhiç bişey yapılmadı bir yıl öncenin testi kabul edildi. Ama devlette şuana kadar sorun yaşamadım. 2 kere kültür testi verdim. Olan giden parama oldu emeğime oldu. Bende yorumları okudum sonuçta herkesi mutlu edemezler yani dedim ama gerçekten facia bir deneyimdi.maddi anlamda halen toparlanmaya çalışıyorum.
Bahçeci ama ünlü bir yer 3 ev parası hazırlayıp gitmen lazım galıba nerede oturuyorsunuz

Back
X