• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bahçeci ama ünlü bir yer 3 ev parası hazırlayıp gitmen lazım galıba nerede oturuyorsunuz
İstanbul’da oturuyorum.
Cerrahi işlem falan olsa anlayacağım. Paket diye satıp şu kapsamıyor bu kapsamıyor diye bi ton test ekliyor onlarda fsh falan normal testler sallıyorlar. Sonra seni şunu kesin yapmamız lazım diye zora sokuyor 20 bine serum yapıyor diyelim dışarda özelde aynısı 5 bin bile değil. Sende aman olsun çocuğum diye Herşeye okey diyorsun tabi el mahkum.
İlaçlara gelince zaten ücretli bi ton ilaç aldım hepsi elimde kaldı. E o zaman azar azar aldırsana dünyanın parası. Negatif oldu aramadılar bile ilaca devam et kes falan sıfır bilgi. Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum giden baştan konuşsun onlarla bunları ona göre ilerlesin.

Şimdi de bekliyorum sizler gibi test günümü. Allah hepimizin kucağını en güzeliyle sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle analı babalı doldursun.Bi hamile kalayım bir sürü idrar testi alıp yapıcam yıllardır her ay tek çizgi

Bu sefer olacak ben inanıyorum umutluyum çok olacak diyorum transfer olduğumdan beri ben olumlu enerjimi vereyim de gerisi Allah’ımdan gelecek ama olacak inşallah hissediyorum 🫠🫠🫠
Bende hiç olumsuz düşünmedim belirti de aramadım ilk transferımde benı gece sıtma tutmustu ama bunda öyle bırsey olmadı sadece ara ara adet olacakmışım gibi kaşık agrısı oldu bıraz

Test markanız neydi acaba
Prediktör Early ve pregnant. Normal testte one time dı ondada gölge vardı çok güven vermediği için erken test almıştı eşim. Belirtilerim de vardı ama nasip değilmiş. Biraz dinlenip 2 3 ay kadar diğer embiryoları deneyeceğiz..

Şimdi de bekliyorum sizler gibi test günümü. Allah hepimizin kucağını en güzeliyle sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle analı babalı doldursun.Bi hamile kalayım bir sürü idrar testi alıp yapıcam yıllardır her ay tek çizgi
Ayyy ben İlk transferım tuttugunda öyle yapmıştım 🥹

Prediktör Early ve pregnant. Normal testte one time dı ondada gölge vardı çok güven vermediği için erken test almıştı eşim. Belirtilerim de vardı ama nasip değilmiş. Biraz dinlenip 2 3 ay kadar diğer embiryoları deneyeceğiz..
Hadi bakalım rabbim işini kolaylaştırsın 🤲🏼🌺

Bende hiç olumsuz düşünmedim belirti de aramadım ilk transferımde benı gece sıtma tutmustu ama bunda öyle bırsey olmadı sadece ara ara adet olacakmışım gibi kaşık agrısı oldu bıraz
İlk transferimde hiç bir belirti olmamıştı bende bu gün fazlasıyla karın ağrım var o biraz panikletirdi beni ama bişey olmaz inşallah

Test yanlışda olabilir. Ancak doktorda kanda çıkmadan idrarda çıkmaz evde test yapmamalısınız diye telkin etti. Yani testin son kullanımına üretim tarihine kadar kontrol ettik. İlk test 5. Günde 2. Test 11. Günde yapıldı. İşte bugünde 12. Gün kan verdim negatif.

Back
X