• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bilmiyorum 11.gun için değer iyi mi korkuyorum biraz aslında ya ters giderse diye bu kadar sevinincede tedirgin oluyorum inşallah değer yükselir gün be gün

Son düzenleme:
Bende göremedim çok zor anlıyorum ama Allah daha hayırlısını nasip eder inşallah başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmanı öneririm

Bilmiyorum 11.gun için değer iyi mi korkuyorum biraz aslında ya ters giderse diye bu kadar sevinincede tedirgin oluyorum inşallah değer yükselir gün be gün
Merhaba siz Elazığ’da yaptırmıştınız sanırım ilk denemeniz mi?

Hayırlı olsun 🌸 bende Elazığ için niyet etmiştim önce ama sonra Malatya da yaptırdım malesef negatif i aldım 🙏🏻
Elazığ'da mi yaşıyorsun doktorumdan memnunum bende bir çok problem vardı rahime ulasamadi doktor nerdeyse tamamen kapalıydı hsg ile açtı 2 transferim gerceklesmedi embriyo rahme girmedi tikaliydi yolu ilk kez sonuca vardik

Elazığ'da mi yaşıyorsun doktorumdan memnunum bende bir çok problem vardı rahime ulasamadi doktor nerdeyse tamamen kapalıydı hsg ile açtı 2 transferim gerceklesmedi ilk kez sonuca vardik
Yok Elazığ’da yaşamıyorum ama doğu Anadolu bölgesindeyim diyeyim🙏🏻 bende de eşimde de sorun yok ama 2 senedir olmuyordu korunmasız ilişki artık tüp bebeğe yöneldik ama sürecimi çok sağlıklı yürütemedim(psikolojik anlamda)

Yok Elazığ’da yaşamıyorum ama doğu Anadolu bölgesindeyim diyeyim🙏🏻 bende de eşimde de sorun yok ama 2 senedir olmuyordu korunmasız ilişki artık tüp bebeğe yöneldik ama sürecimi çok sağlıklı yürütemedim(psikolojik anlamda
Gercekten çok yıpratıcı bir sürec sigara kullanan biriyim öyle hale gelmistim ki bazen bir paketi bir günde içerdim ama transferden beri bir tane içmedim meğer Bebek kendini koruyormus ben daha çok dini konulara yöneldim kurslara gittim Allah'a sığındım rahatladım

Back
X