• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

okudumda beta sıfırken ertesi gün 3 küsur mu oldu. aynı merkezde mi verdiniz kanı. bana tuaf gedi yükselmesi bence yine kan verin yada evde test yapın. hiç belli olmaz
Evet Pazar günü test verdim tıp acilde bugün aile sağlığı merkezinde verdim ikisindende daha önce betam 0,1 hep bu değerde yok iki yerdende verdim hep

Screenshot_2025-09-30-16-10-53-046_com.android.chrome.webp

Evet Pazar günü test verdim tıp acilde bugün aile sağlığı merkezinde verdim ikisindende daha önce betam 0,1 hep bu değerde yok iki yerdende verdim hep
biraz önceki konuda 9. gün 7,63 gelmiş değeri ve hergün çok güzel yükselmiş. bugün kaçıncı günündü. bence yarın yine ver bakalım

3,44 negatif düşük normalde bende biliyorum da iki gün önce 0 okulda bugün 3,44 acaba mi dedirtiyor bana birde ben daha önce burda aile hekiminde beta vermişim 0,1 çıkmış

8.günüm büyük ihtimalle yarın da benim 7,8 civarı gelmesi lazım
iyi de sen ilk kanı 6. gün mü vermiştin çök erken değil mi. benim 11. gün 200 lerdeydi 3. gün embriyosu. ama 6. gün idrar testi negatifti demekki 5 in altındaydı. senin 5. gün embriyosuysa yarın ver bakalım mutlaka bi değer çıkması gerekir

iyi de sen ilk kanı 6. gün mü vermiştin çök erken değil mi. benim 11. gün 200 lerdeydi 3. gün embriyosu. ama 6. gün idrar testi negatifti demekki 5 in altındaydı. senin 5. gün embriyosuysa yarın ver bakalım mutlaka bi değer çıkması gerekir
Benimki 5. Embriyo 6.gun sıfır 8.gün 3,44

Back
X