• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

O 5 çıkan yerde daha önce betaniz 0 çıkmış mıydı sizin
Evet
Aynn bacım sonradan yıkım çok kötü oluyo ben sinir krizleri geçirmiştim bi gün önce onu gördüm kalp atışlarını izledim bi gün sonra kanamam oldu hemen hastaneye gittik doktır dedi malesef ölmüş aklım gitti ya attığım çığlıklar hastaneyi inlettim oyüzden o anı hiç unutamıyorum.. En güzeli en baştan negatif olursada napim yeniden derim nasibimde varsa Rabbim verecek zaten
Rabbim bi daha yaşatmasın en güzelinden nasip olsun inşallah aynen öyle naisbimiz neyse o olacak

Şöyle canm sağlık ocağının referans araligiyla hastanenin referans aralığı farkli o yüzden farklı çıkıyor o anlamda merkezden merkeze değişir dedim bide belki cumartesiden beri ilaç bıraktım hormonlar değişti hani herşey etkiliyebiliryor
Evet bak bu çok doğru araştırma Hastanesi'nde yaptırıyodum yüksek tıp merkezinde yaptırıyodum düşük çıkıyodu. Her hastanede tahlil farklı çıkıyo

Amin inşallah 5 yükselmez mi dedi doktor neden ümitsiz oldun belki geç tutundu sen 3 gün sonra mi verdin kanı 9da vermiştin birde 12demi verdin
Evet canm tutunmadi kalite olarakta çok yüksek değildi cumartesi ilaçları bıraktım ben adet olmayı bekliyeceyim doktorumla görüşüp duruma göre karar verip tekrar başlayacağım

Bende geç döllenme ve tutunmaya baktım 10 ve 11 de 14 16 arası çok olmuş bugün 8 3,50 9 9 10 14 diye artar inşallah benimde tek umudum o kaldı hissediyorum aslında var gibi de ümitsizlik olmak istemiyorum

Ama yükselmesi lazım değil miydi canım ben tam anlamıyorum da nasıl olduğunu 68di 77 olmus
Başım hep böyle işler yaptığımdan ağrır benim 😂 günümü beklesem birşey yoktu bende bilmiyorum işte düşmemiş de yavaş ilerliyor günümde versem yükselecekmiydi onu da bilmiyorum şuan çok büyük pişmanlık yaşıyorum iğneyle 66.8 çıktıysa acaba iğnenin etkisi geçti de artış böyle mi acaba

Günümde öğrenseydim değerin yavaş gittiğini öğrenmeyecektim şimdi doktorum yarın tekrar kan isteyecek

Ya kızlar neden acele ediyorsunuz 🙄 valla bu gruptaki sabırsız olan benim ama benden beter çıktınız Allah aşkına

Back
X