• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben hiç yatmadım zaten yatmak ta iyi değil önemli bişey yoksa tabi yürümek hareket etmek kan dolaşımını artırmak bebeğin tutunması için daha iyi. En azından ben öyle hissediyorum
Aynen mesela şuan işim yok suyumu cerezlerimi yanıma aldım uzanıyorum normal bir gün gibi hisseterek

Ben transferin 4 günü n esancı çaktım adet oldum olucam dedim ama sonra geçtı şimdi kasık ağrım hala devam ediyo ama ara ara oluyo batma oluyo sürekli canım bişeyler istiyo ya çok çabuk acıkıyorum
Bende öyleyim birde gergınlık var üstümde benim 😬

Benim doktorum sürekli yatma evin icinde yemeğini falan yap dedi ara ara Uzan normal hamile insanlar nasıl hayatlarını surduyor öyle ol dedi bende 2 gün yattım kahvaltımı yemeğimi yapıyorum ama temizlik yapıyorum supur sil gibi öyle ufak işleri yapıyorum

Ben hiç yatmadım zaten yatmak ta iyi değil önemli bişey yoksa tabi yürümek hareket etmek kan dolaşımını artırmak bebeğin tutunması için daha iyi. En azından ben öyle hissediyorum
Dün transferden sonraki ilk gunumde evı toplayıp full uzandım bugunde yemegımı yaptım yıne uzanmaya devam normal hayatımda hayatta uzanan tv ızlıyen bırı degılım muhakkak bır ısle mesgul olmam gerekıyor ondan bugunlerı aslında bahane yaparak dınlenme gunu ışan ettıgımden kendıme tatıl yapıyorum bır nevı :KK48: 3yıl once bır dusugum olmustu onda hıssettıgımı sankı bundada hıssedıyorum kasıgımdan ayagıma vuran bır sızı agrı seklınde hayr olsun bakalım

Dün transferden sonraki ilk gunumde evı toplayıp full uzandım bugunde yemegımı yaptım yıne uzanmaya devam normal hayatımda hayatta uzanan tv ızlıyen bırı degılım muhakkak bır ısle mesgul olmam gerekıyor ondan bugunlerı aslında bahane yaparak dınlenme gunu ışan ettıgımden kendıme tatıl yapıyorum bır nevı :KK48: 3yıl once bır dusugum olmustu onda hıssettıgımı sankı bundada hıssedıyorum kasıgımdan ayagıma vuran bır sızı agrı seklınde hayr olsun bakalım
Benımde dizlerim ayaklarıma ağrı vurdu hep inşallah tutar olumlu olur sağlıkla ilerler 🤲🏼🥰

Evet canım kasıktan ayağa vuran ağrı aynısını yasadım şimdi markete gittim alışvetiş yaptım zor geldim bacagım geri çekiyor beni kasılıyor sabah bişeyim yoktu şimdi yine başladı

Bende öyleyim birde gergınlık var üstümde benim 😬
Sano doymuyorum ya şekerim de yükselince daha fena oluyorum şimdi diyabet doktorumda bi an önce sonucu öğren diyo hemn gel insülin kullanıyorum hamile kalınca daha çok yükseliyo diğer bebeğimde şekerden kaybettim şimdi inşallah bu pozitif olur ve sağlıkla dünyaya gelir bütün duam bu

Kizlar içinizde sigara tiryakiliği olan varmı ben günde 4 tane içiyorum doktora dedim icmeyip strese gireceksen 4 tane iç dedi
Ben 10 yıllık iciciyim transfer günü içmedim artık içmem dedim bir gün bile sigarasız durmyan ben içmedim bir daha 18 eylulden beri nasıl dayandım anlamıyorum Allah sabrını veriyor demek yada hormonlar değişti insanda olabilir

Sano doymuyorum ya şekerim de yükselince daha fena oluyorum şimdi diyabet doktorumda bi an önce sonucu öğren diyo hemn gel insülin kullanıyorum hamile kalınca daha çok yükseliyo diğer bebeğimde şekerden kaybettim şimdi inşallah bu pozitif olur ve sağlıkla dünyaya gelir bütün duam bu
Insülinlerini ihmal etme hiçbir zaman

Ben 10 yıllık iciciyim transfer günü içmedim artık içmem dedim bir gün bile sigarasız durmyan ben içmedim bir daha 18 eylulden beri nasıl dayandım anlamıyorum Allah sabrını veriyor demek yada hormonlar değişti insanda olabilir
İçmiyorum bende 23 ünden beri bu son dedim 22 si akşam bıraktım 23 ü. Başlamam daha diye düşünüyorum. Test günü gelse de versem ya

Back
X