- 28 Eylül 2025
- 902
- 182
- 18
- 44
Pazar günü kan testim var erkenden vermicem tam gününde vericem çünkü artışı takip ederken daha net oluyoBence hamilesinBenim de testlerim hep yaptıktan 5 ya da 10 dk sonra belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü kan testim var erkenden vermicem tam gününde vericem çünkü artışı takip ederken daha net oluyoBence hamilesinBenim de testlerim hep yaptıktan 5 ya da 10 dk sonra belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah
![]()
Bu kaçıncı gün embriyosuydu kızından sonra ilk denemen mi CanımBenim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
Rabbim inşallah bizede nasip eder ikizi geçtim artıkta bıtane olsa bana yeterBenim ikizlerim var![]()
Ben en başından beri böyleyim sancım hiç gitmiyoSiz test yaptıkça hevesleniyorum sonra kırkıp vazgeçiyorum regl olcak gibi kasıklarım hafifden ağrımaya başladı
![]()
Amin canım inşallah gönlüne göre versin kurban olduğum RabbimRabbim inşallah bizede nasip eder ikizi geçtim artıkta bıtane olsa bana yeter
Alkah razı olsun. Bide varya vajina da böyle ara ara bi ağrı oluyoAmin canım inşallah gönlüne göre versin kurban olduğum Rabbim![]()
En doğrusu. Moralini yüksek tut, ki zaten tutmalısın çünkü hamilesinPazar günü kan testim var erkenden vermicem tam gününde vericem çünkü artışı takip ederken daha net oluyo
Bende öyle diyordum insana imkansız gibi geliyor bak şimdi ikinci için kosturuyorum insan oğlu çok degisigiz duymuyoruz malaesf inşallah gönlünce kucağına alırsın insan tekrar istiyor o bebek kokusunuRabbim inşallah bizede nasip eder ikizi geçtim artıkta bıtane olsa bana yeter
Hafta sonu nereye veriliyor acilde mi ben bilmiyorum daPazar günü kan testim var erkenden vermicem tam gününde vericem çünkü artışı takip ederken daha net oluyo
Ya hadi inşallah. 3 deneme geçen yıl bi tane karnında öldü. 8+4 de kalbi durdu yavrumunEn doğrusu. Moralini yüksek tut, ki zaten tutmalısın çünkü hamilesin![]()
Evet acile gidip tüp bebek transferi oldum Beta hcg baktırmam gerekiyor diyorsun hemen veriliyor. Hiç sorun çıkartmıyorlar izmir'deHafta sonu nereye veriliyor acilde mi ben bilmiyorum da
Evet canım ama bazı yerler almıyo ben araştırmaya gidiyorum sağılsunlar hemen yapıyolar. Normalde saglık ocağına verin diyolarHafta sonu nereye veriliyor acilde mi ben bilmiyorum da
Allah bir daha yaşatmasın inşallahYa hadi inşallah. 3 deneme geçen yıl bi tane karnında öldü. 8+4 de kalbi durdu yavrumun
Kız ben 44 yaşındayım bacım geç evlenmenin zararları işteBende öyle diyordum insana imkansız gibi geliyor bak şimdi ikinci için kosturuyorum insan oğlu çok degisigiz duymuyoruz malaesf inşallah gönlünce kucağına alırsın insan tekrar istiyor o bebek kokusunu
Amin bacım dua edelim birbirimize inşallahAllah bir daha yaşatmasın inşallahGeldi geçti o kötü günler sağlıkla ilerlesin hamileliğin. Senin de, diğer tüm arkadaşlarında
Buraya attım kuzum sanamı yazmısım resme yorum atayım da görBacım resım yok bana attım dedın ama test yok
San oooo burda aha10 dk sonra çıktı
Sano sayfa 215 deBacım resım yok bana attım dedın ama test yok