- 26 Haziran 2024
- 1.284
- 190
- 43
- 26
6.gün çok erkenBenim 6.ci günüm sabah ilk idrarla yapmadım yeni yaptım negatif cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.gün çok erkenBenim 6.ci günüm sabah ilk idrarla yapmadım yeni yaptım negatif cikti
Ben şimdi o kadar pişmanım ki doktorum bile ne diyeceğini şaşırdı bana 4 beta var 2 grup 2 grup 2side yükselme içinde ama ben günlük yaptığım için emin olamiyorBenim 6.ci günüm sabah ilk idrarla yapmadım yeni yaptım negatif cikti
kaç çıkmıştı ilkBenim doktorum da beta yükselişin az artıyor gebelik var ama olumlu olumsuz bişey diyemem dedi Salı tekrar kan ver dedi benim tüm modum düştü ama
Biz iki manyak erkenden gidip vermeseydik doktorlarda ona göre yorumlardı benim asıl test günüm yarın 4 Ekim ben gittim 1 hafta öncesinden başladım günlük beta vermeyeBenim doktorum da beta yükselişin az artıyor gebelik var ama olumlu olumsuz bişey diyemem dedi Salı tekrar kan ver dedi benim tüm modum düştü ama
Sen birde beni gör battaniye zaten hazırdıBenim doktorum da beta yükselişin az artıyor gebelik var ama olumlu olumsuz bişey diyemem dedi Salı tekrar kan ver dedi benim tüm modum düştü ama
Canım yazdım ama görmemişsin 317Sano test sonucu çıktımı diğer arkadaşlar çıktımı sonuclariniz
Nasıl peki belirtin var mı yoksa hiç bi şey anlamadın mıCanım yazdım ama görmemişsin 317
Çıktı mı sonucunuz22 Eylül
Sadece bacak ve dizlerim ağrıdı hiçbir belirtide aramadimNasıl peki belirtin var mı yoksa hiç bi şey anlamadın mı
Tebrik ederim Allah'ım kucagina da almayı nasip etsin.ilk idrar testini kaçıncı gün verdin ve sonuç neydiCanım yazdım ama görmemişsin 317
Arada bir kasık agrısı o kadarNasıl peki belirtin var mı yoksa hiç bi şey anlamadın mı
Ay bakalım ya gözünüz aydınSadece bacak ve dizlerim ağrıdı hiçbir belirtide aramadim
Çift embriyomuyduArada bir kasık agrısı o kadar
Erken verdiğimi ciddiye almadı test gününü ciddiye aldı benim ama gerçekten yanlış yaptıkBiz iki manyak erkenden gidip vermeseydik doktorlarda ona göre yorumlardı benim asıl test günüm yarın 4 Ekim ben gittim 1 hafta öncesinden başladım günlük beta vermeye
En garanti kan testi canmBen bir daha almayacağım test benimkide şuan bariz kırmızı sma h
28 Eylül de 66.8kaç çıkmıştı ilk
İnşallah öyledir canım ama ben bitaneyede razıyım artık. Ama senin dediğin gibi beta çok yüksek çıkan li kişilerde ikiz sanılıyo aslında alakası yok. Bazen beta düşük olanda ikiz çıkıyoCanım ilk kanda beta fazla yüksek cıkmayabılır 2. Ve 3. Beta da çıkar yada kese görmeye gittiğinde de ikiz ise kesede çıkar bazıları kendını gizliyor
Yani 28 Eylül kaçıncı günündü28 Eylül de 66.8
30 eylülde 77.6
1 Ekim de 84.2
3 Ekim 123