- 28 Ağustos 2023
- 1.397
- 352
- 53
Ben yapmadım bugun 7. Günüm erken gebelik testi alıp yapacağımSiz yaptınız mı? Sonuç ne çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmadım bugun 7. Günüm erken gebelik testi alıp yapacağımSiz yaptınız mı? Sonuç ne çıktı
Evet canım yaptımCanım cok net ıkıncı cızgı var catlatma ıgnesı kullanmısmıydın inşaAllah gebeliktendir
Tamam canım hayırlısı olsun inşallahYarın doktor muayenem var sano 14.gun oluyor artık sonuçlara göre bakacağız
Catlatmadan sonrakı kacıncı gunun ıdrar testınEvet canım yaptım![]()
10 veya 11.günCatlatmadan sonrakı kacıncı gunun ıdrar testın
Etkısını yıtırmıstır bence10 veya 11.gün
İnşallah canım bakalımEtkısını yıtırmıstır bence
Çok teşekkür ederimCok güzel haber hayırlı olsun inşallah hersey gönlünce olur
Hayırlı olsun canımKızlar sonucum çıkmış 911 15 ekimde kese muayenesine gitçem![]()
Aminn rabbım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepınız hayırlı sonuçlar alın inşallahHayırlı olsun canıminşallah bende güzel sonuçlar görürüm
Aminn inşallahAminn rabbım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepınız hayırlı sonuçlar alın inşallah![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla tamamına erdirsin RabbimKızlar sonucum çıkmış 911 15 ekimde kese muayenesine gitçem![]()
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Kese görmek için çok geç degilmi.Kızlar sonucum çıkmış 911 15 ekimde kese muayenesine gitçem![]()
Yok canım doktor 5 haftalıkken keseye bakıyor suan 4 haftalıkmış ondanAllah sağlıkla kavuştursun inşallah. Kese görmek için çok geç degilmi.