Bu beta degerine goremi belirleniyor haftası. Ben son adet tarihimden hesapliyorum.Yok canım doktor 5 haftalıkken keseye bakıyor suan 4 haftalıkmış ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu beta degerine goremi belirleniyor haftası. Ben son adet tarihimden hesapliyorum.Yok canım doktor 5 haftalıkken keseye bakıyor suan 4 haftalıkmış ondan
Evet bende bugün gitim 5 haftadan sonra kese görünür kalp atışı da 6.7 HaftadaYok canım doktor 5 haftalıkken keseye bakıyor suan 4 haftalıkmış ondan
Siz kaç günde transfer oldunuz ?Dogal siklus sadece fitil varigne olsa bel ağrısı kaşık agrisi fazlasiyla yapiyrduuuu
Hayır cesaretimi toplayamadım henüzTransfer günü 30eylül olup test yapan varmı aranızda..
Daha çok erken 6. Gün oluyor test yapamayin moralinizi bozabilirsiniz ben yaptım negatif çıktı ama kanda 8. Gün pozitif değerimi aldımHayır cesaretimi toplayamadım henüz
Evet bekliyorum bende doktorun dediği tarihte yapacağım biraz geç ama olsunDaha çok erken 6. Gün oluyor test yapamayin moralinizi bozabilirsiniz ben yaptım negatif çıktı ama kanda 8. Gün pozitif değerimi aldım
İşte bana transfer günü hariç 14. Gün kan dedi o yüzden geç diyorumNe bilim burda okuyorum 5.gün bile pozitif gören var. Bende yapmadım bekliyoruz bende erken olduğunu düşünüyorum. 10. Gün kan vericem ben randevu aldım.
Benmde 13. Gün banada geç geldi o yüzden 10. Günü gidip vericem kan duruma göre 13. Gün bidaha veririm dedimİşte bana transfer günü hariç 14. Gün kan dedi o yüzden geç diyorum![]()
Evde test yapacak mısın pekiBenmde 13. Gün banada geç geldi o yüzden 10. Günü gidip vericem kan duruma göre 13. Gün bidaha veririm dedim![]()
4 hafta 5 günlük oldun. Sen benden 3 gün öncesinKızlar şimdi ben kaç haftalık hamıle oluyorum hemşire bana 4 haftalık dedi ama happy mom indirdim tarihi yazıyorum farklı çıkıyor![]()
Benımde 13.gün ama 11.gün vericem ilk kan testini ıkı gun sonra test gunu en azından artışı gururum sende ole yapBenmde 13. Gün banada geç geldi o yüzden 10. Günü gidip vericem kan duruma göre 13. Gün bidaha veririm dedim![]()
Bilmiyorum karar veremedim sen yapıcakmısınEvde test yapacak mısın peki
Ben eşime süpriz yapmak istedim o yüzden 10. Gün vereyim diyorum. Cumartesi günü evde bende evden ne diyip çıkıcamBenımde 13.gün ama 11.gün vericem ilk kan testini ıkı gun sonra test gunu en azından artışı gururum sende ole yap
Değeriniz arttı mı?4 hafta 5 günlük oldun. Sen benden 3 gün öncesin
En azından 48 saatlık artışı görürdün ben öyle yapmayı dusunuyorum bakalımBen eşime süpriz yapmak istedim o yüzden 10. Gün vereyim diyorum. Cumartesi günü evde bende evden ne diyip çıkıcam![]()
Bende bilmiyorum yaBilmiyorum karar veremedim sen yapıcakmısın
Bugün yine kan vericemDeğeriniz arttı mı?