- 25 Ekim 2023
- 492
- 421
- 23
Bugün kaçıncı gününüz ben 8. Gün kan verdim pozitif haber aldım ama idrarda çıkmadi oyuzden idrara pek güvenmeyin bazı insanlarda cikmiyorBende bilmiyorum yane yapalım şimdi sen söyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kaçıncı gününüz ben 8. Gün kan verdim pozitif haber aldım ama idrarda çıkmadi oyuzden idrara pek güvenmeyin bazı insanlarda cikmiyorBende bilmiyorum yane yapalım şimdi sen söyle
Sağlıkla yükselir inşaallahBugün yine kan vericem
Bugün transfer günü dahil olursa 8. GünümBugün kaçıncı gününüz ben 8. Gün kan verdim pozitif haber aldım ama idrarda çıkmadi oyuzden idrara pek güvenmeyin bazı insanlarda cikmiyor
Bi kaç gün düşünelimBende bilmiyorum yane yapalım şimdi sen söyle
Bekleyim o zaman zaten cesaretim yokBi kaç gün düşünelim![]()
Aynen BnmdeBekleyim o zaman zaten cesaretim yok![]()
Bence artış düzeldi artıkHayırlı haberler alacağımız bir gün olsun canım kızlar bende beta verdim bu gün tekrardan inşallah artmış gitmiştir![]()
Ben adetimin gününü şaşırdım ya en son 1 eylül de oldum. Ara sıra çok nadir kasıklarım ağrıyor bir de gögüslerim de hafif ağrım varAynen Bnmdevarmı belirtin bende hafif karın ağrısı dışında hiç bşy yok bi kaçta sivilce çıktı adet olmadan bi kaç gün önce olurdu hep aynı öyle oldu adetimede 3 gün onun etkisi dıe düşündüm.
Bnm ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu bunda hiç yok bakalım yormuyorum ama belirtiler illaki olcak dıe birşey yok. Rahatım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Ben adetimin gününü şaşırdım ya en son 1 eylül de oldum. Ara sıra çok nadir kasıklarım ağrıyor bir de gögüslerim de hafif ağrım var
Kaçında transfer oldunuz hayırlı olsun umarım pozitif olurBen adetimin gününü şaşırdım ya en son 1 eylül de oldum. Ara sıra çok nadir kasıklarım ağrıyor bir de gögüslerim de hafif ağrım var
İnşallah. 30 eylül de oldum canım 5. EmbriyolarıKaçında transfer oldunuz hayırlı olsun umarım pozitif olur
Aminn inşallah bende inanın belirti aramıyorum ama ne bilim zaman da geçmiyor çalışıyorum birdeBnm ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim çok olmuştu bunda hiç yok bakalım yormuyorum ama belirtiler illaki olcak dıe birşey yok. Rahatım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.![]()
Ben rapor aldın dün yine. Fabrikadayım ben zor oluyor orda. Evde de çocuk olunca vakit çabuk geçiyo bnm öğlene kdr onunla okula gidiyo öğlende o ara biraz boşluk var onda da buralarda okuyorum sürekliAminn inşallah bende inanın belirti aramıyorum ama ne bilim zaman da geçmiyor çalışıyorum birde
Hayırlı olsunİnşallah. 30 eylül de oldum canım 5. Embriyoları
Ben duramadım evde kedim var bir tane kızımBen rapor aldın dün yine. Fabrikadayım ben zor oluyor orda. Evde de çocuk olunca vakit çabuk geçiyo bnm öğlene kdr onunla okula gidiyo öğlende o ara biraz boşluk var onda da buralarda okuyorum sürekli![]()
İnşallah olur canımHayırlı olsun![]()
Ben 19 Eylül'de transfer olmuştum canım pozitif benim sağlıkla ilerler inşallahİnşallah olur canımsende durumlar ne
Ayy inşallah bana da dua et. Allah kucağına almayı nasip etsinBen 19 Eylül'de transfer olmuştum canım pozitif benim sağlıkla ilerler inşallah
Amin canımAyy inşallah bana da dua et. Allah kucağına almayı nasip etsin![]()