EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Sizin belli oldu mu gününüz kalınlığınız

Sizin belli oldu mu gününüz kalınlığınız
Maalesef erteledi benimkini rahim kalınlığı 7,2 idi ilaç dozu arttırıldı pazartesi tekrar kontrol edilecek ona göre karar verilecek. Bir de rahimlerin ikisinde de sıvı birikmesi olmuş onun için de ilaç verdi. İnşallah pazartesiye kadar her şey yolunda olur da transfer iptal edilmez

İnşallah yolunda gider her şey

kızlar ben de yeniyim burda transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu ama idrarda negatif çıktı çift transfer oldum çok kötü oldum pozitife döner mi?

kızlar ben de yeniyim burda transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu ama idrarda negatif çıktı çift transfer oldum çok kötü oldum pozitife döner mi?
7. Günde çıkmayıp 8. Günde çok çok silik çizgiyle gebe olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var. O yüzden üzülmeyin 10. Güne kadar bekleyin derim

7. Günde çıkmayıp 8. Günde çok çok silik çizgiyle gebe olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var. O yüzden üzülmeyin 10. Güne kadar bekleyin derim
İnşallah bebeğim benimledir çok zorluklar çektim rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde de bizlere

İnşallah bebeğim benimledir çok zorluklar çektim rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde de bizlere
Amin inşallah bende bu süreci yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum lütfen gönlünüzü ferah tutun inşallah miniğiniz size tutunmuştur dua ediyorum

Ben 6.gün yaptım 1 2 saat sonra hafif bi çizgi gördüm ne kadar gerçek bilemem sonra kan verdim pozitif çıktı 9.gün tekrar idrar yaptım koyulaşma var mı diye çok netti moralinizi bozmayın hangi test markasını kullandınız?

Mercan sen hemen olacak mısın 2. Transferi
Bilmiyorum :/ ben çalışıyorum kolay izinde alamıyorum. Stressiz olmakda önemli. Herşeyden önemlisi hazır hissetmek. Çok umutlanmıştım ilk transferimdi. İkinci adeti görünce haber ettiler, ama bakalım.

Bugün Bülent Hoca muayene etti beni biraz umutsuzlaştım açıkçası çok zor bi hastasın sen dedi senin rahim kalınlığı kaçtı transfer yaptıklarında hatırlıyor musun?
Çok haklısın stres olmamak da elde değil

Kızlar 1.denemede 5.gün iyi kalitede çift transfer tutmamışken , 2.denemede dondurulmuş 3.gün embriyosu çift transfer yaptırmak sizce mantıklı mı
Benim ilk gebeliğim 3. Gün embriyosuydu buda öyle nasip işi birazda rahim kan uygunluk hepsi etkiliyor hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah

Sizin var mı gebelik varsa gebelerin duası kabul olur bana da dua edin lütfen
Dua ediyorum sizin için ve tüm bekleyenlerin için ben olumlu sonuç aldım çok şükür daha kalp atışını duymadım inşallah Allah bütün bekleyenlere, emek verenlere güzel haber almayı nasip etsin

Kan testi yaptım 8. Gün bugün maalesef negatif dr la görüştüm az da olsa çıkmalıydı diyor çift transfer olmuştum cumaya kadar ilaçları bırakma test yap negatifse konuşalım dedi hayırlısı olsun radikal kararla kilo vermeye karar verdim şuan 80 kiloyum sigara da kullanıyorum sigarayı da bırakacağım embriyoloğum yumurtaların kalitesini bile yazmadan defolup gitmiş başka dr gelmiş yerine içim hiç rahat değil. Bu arada awox markayı hep alıyorum asla şaşırtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…