• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Öyle mii nasıl hissediyorsunuz peki Bir belirti var mı?umarım sımsıkı tutunmuşlardır🥰☺️ kaç embriyo transferi yapıldı kaliteleri nasıldıı ve embriyo glue yaptırdınız mı. Ay çok sordum kusura bakmayın..yaklaşık 30 dkya bende kavuşurum miniklerime diye düşünüyorum 🥰
Hayırlısı olsun inşallah. Belirtim bugün yok, bugüne kadar ara ara kasık ağrısı oldu. 2 embriyo transfer edildi embriyo glue yaptırdım. Kararsız kaldım ama ilk transferim olduğu için yaptırmaya karar verdim.

Hayırlısı olsun inşallah. Belirtim bugün yok, bugüne kadar ara ara kasık ağrısı oldu. 2 embriyo transfer edildi embriyo glue yaptırdım. Kararsız kaldım ama ilk transferim olduğu için yaptırmaya karar verdim.
Bizde yaptırdık beni hâlâ almadılar embriyolar orta kalitede 2 tane daha çözelim mi dediler bekliyoruz bakalım🥹

Bizde yaptırdık beni hâlâ almadılar embriyolar orta kalitede 2 tane daha çözelim mi dediler bekliyoruz bakalım🥹
Toplam 4 tane vardı. Çözdürüp en iyi 2 tanesini transfer edeceğiz dediler. Diğerlerini de dondurduk. İnşallah tutarlar 🙏😌 transfer günü çok bekledik, en az 2 saat. Lab. Hazır değil demişlerdi. Kısa bir işlem. Stres yapma hiç. Ekrandan izleyebiliyorsun.

Toplam 4 tane vardı. Çözdürüp en iyi 2 tanesini transfer edeceğiz dediler. Diğerlerini de dondurduk. İnşallah tutarlar 🙏😌 transfer günü çok bekledik, en az 2 saat. Lab. Hazır değil demişlerdi. Kısa bir işlem. Stres yapma hiç. Ekrandan izleyebiliyorsun.
Çıktıktan 20 dk sonrada çıkabilirsin dediler. 20 dk. yattım. Sonra 20 dk da kolturklarda oturdum. Hastaneden çıktım. İstanbul dışı olunca otelde kaldık o gece. Ertesi gün yıla çıktık. Hatta ben transfer sonrası yemek yemeğe gittim. Açlıktan ölmüştüm 🤭sadece çok ilaç alıyorum. Seninde öyle 🤔 olabilir 🤔

Çıktıktan 20 dk sonrada çıkabilirsin dediler. 20 dk. yattım. Sonra 20 dk da kolturklarda oturdum. Hastaneden çıktım. İstanbul dışı olunca otelde kaldık o gece. Ertesi gün yıla çıktık. Hatta ben transfer sonrası yemek yemeğe gittim. Açlıktan ölmüştüm 🤭sadece çok ilaç alıyorum. Seninde öyle 🤔 olabilir 🤔
Anladım canım,benim yarı doğal olduğu için progesteron hormonu verdiler sadece
Diğer ilaçlar prograf ve nidicards ama ek olarak serum taktırdım gebelik aşısıda oldum muhtemelen sende olmuşsundur. Transfer sonrası ek ilaçlar gelecekmiş

Anladım canım,benim yarı doğal olduğu için progesteron hormonu verdiler sadece
Diğer ilaçlar prograf ve nidicards ama ek olarak serum taktırdım gebelik aşısıda oldum muhtemelen sende olmuşsundur. Transfer sonrası ek ilaçlar gelecekmiş
Gebelik aşısı hariç diğerlerini yaptırdımı. Transfer sonrası ek ilaçlarda var evet.

Hmm anladım tamam ben embriyoların kalitesi dondurulurken belli olduğu için direkt içlerinden bilerek seçip onu çözdürecekler diye biliyordum. Ne yaptın transfer oldun mu ben aldım bebeğimi evime gidiyorum 🥰
Yaaa ben de aldım bebeklerimii. Yavaş gelişendi benimkiler ama çözünce daha net belli olur demişlerdii seninkinin kalitese ne?

Evet bende kayısı kefir kabak çekirdeği avokado yeşillik tahıl ne varsa kullanıyorum😅 tahıllı ekmek ve yeşillik felan önceden çok bozuyordu bağırsaklarımı çok hareketliydi bazen ara veriyordum şimdi etki etmiyor ilaçlar yüzünden 😬
Aynı durumdayım 🤭hatta zeytinyağ içtim etki etmedi.

Hmm anladım tamam ben embriyoların kalitesi dondurulurken belli olduğu için direkt içlerinden bilerek seçip onu çözdürecekler diye biliyordum. Ne yaptın transfer oldun mu ben aldım bebeğimi evime gidiyorum 🥰
Hayırlı olsun inşallah oldunuz mu transfer 🙏🙏Allah sağlıklı kucağına almayı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

Yaaa ben de aldım bebeklerimii. Yavaş gelişendi benimkiler ama çözünce daha net belli olur demişlerdii seninkinin kalitese ne?
hadi hayırlı uğurlu olsun can olsunlar inşallah 🥰 5AA kalite canım. 3 tane vardı bitanesinin gelişimi durmuş 2 kaldı onlardan da bitanesi bu bana transfer edilen 5AA diğeri de bugün blast olmamış henüz başındaymış 6. Günü bekleyecekler yarınki duruma göre ya donacak ya da çöp ama inşallah gelişimi devam eder de dondurulur bakalım. Sana çözülünce söylediler mi kalite

Back
X