• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Kızlar benim transferimin 8. Günü ayaklarım çok üşüyor buz gibi daha önce hiç böyle olmazdı aynı durumla karşılaşan oldu mu

Amin inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için o kadar yalnız kaldım ki kimse anlamıyor ne kadar zor olduğunu . Bebeklerim benle umari mı benle buyuyecekler 🙏🙏 duymayacagim kötü şeyleri
Ne güzel hem de 2 tane şansınız varmış🌸 siz kulaklarınızı tıkayın sakinliğinizi koruyup gününüzü bekleyin nasipte varsa herşey olur ♥️

Merhaba bende ekimde transfer olurum sanıyordum bıraz erken regl olunca eylul sonu benımde transfer olacak nasıpse. Bugun 2.gunum dondurulmuslar ıcın hazırlıga start verdık ama femera ve folıcasıt verdı baska ılacda verılmesı gerekmıyormuydu bırde femera yumurta gelıstırıcı degılmı neden kullanıyorumkı.bu arada yasım 38 genetıge gıdıp saglıklı donen ıkı adet embrıyo transferı ıstıyorum ılk oyle konusmustuk dr bugun tek transfer yapalım dedı ben yok ıkı tane dıyınce rısklerı var yınede sonra tekrar konusuruz dedı ama ben ıkı tane ıstıyorum sızcede oyle olmamalımı

Merhaba bende ekimde transfer olurum sanıyordum bıraz erken regl olunca eylul sonu benımde transfer olacak nasıpse. Bugun 2.gunum dondurulmuslar ıcın hazırlıga start verdık ama femera ve folıcasıt verdı baska ılacda verılmesı gerekmıyormuydu bırde femera yumurta gelıstırıcı degılmı neden kullanıyorumkı.bu arada yasım 38 genetıge gıdıp saglıklı donen ıkı adet embrıyo transferı ıstıyorum ılk oyle konusmustuk dr bugun tek transfer yapalım dedı ben yok ıkı tane dıyınce rısklerı var yınede sonra tekrar konusuruz dedı ama ben ıkı tane ıstıyorum sızcede oyle olmamalımı
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreciniz 🌸 Ben taze transfer olduğum için donmuş süreci bilmiyorum femerayı muhtemelen rahim kalınlaşsın diye verdi yani yumurtalar büyüyecek doğal döngüye göre onlar büyüdükçe rahim kalınlaşacak gibi. Transfere gelince de yaştan dolayı riskli gebelik sıkıntılı bir süreç olur diye öyle düşünmüştür ama bana kalırsa yaşa göre bence de ikiz olması daha iyi birlikte büyürler ilerleyen zamanda daha zor olabilir

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo transferi yapıcam pazar estrofem başlıcam 23 nde kontrol gidicem bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba

İnşaallah öyledir ama transfer+9 5. Gün embriyosu için baya düşük galiba pazartesi göreceğiz pek ümidim yok kimyasal yaşarken adet sancılarınız var mıydı acaba
Herkeste değişir ama benim transferden sonra 11. Gün beta 11 sonra 60 a kadar çıktı düştü.transferden itibaren
Hiç bi sancı vs olmadı. Benimle aynı gün aynı değerde olup hamileliği devam eden çok kişi oldu dua etmekten başka çaremiz yok

Back
X