- Konu Sahibi pamilyaponca
Üzülürüm diye ya yoksa bilemiyorm daBen dayanamam yaparım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülürüm diye ya yoksa bilemiyorm daBen dayanamam yaparım![]()
Bende de şuan folik asit coraspirin kullaniyrm yumurt çatlaamsini takip ediyolar şimdi de güzel sonuclar aliniriz insallah benim ikinci de dogaldi ama tutmadi ilki igneliydi baya kimyasal olmuştu bunda biyopsi alindi hem ona bakıldı hemde cizik yara olsun tutunulur dedi baklm ne olucakSadece folic acid kullandım. Yumurtalarım büyüyünce çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma sonrası 4 gün olmak kaydıyla prednol monodoks kullandım ve pregesteron başladım eğer gebelik oluşursa 10. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi. 4 günlük olan o iki ilaç bitince ertesi gün transfer oldum. Ve o günden itibaren sadece pregesteron fitil ve folic acid kullanıyorm
üzilmicez inşallahÜzülürüm diye ya yoksa bilemiyorm da
Benim tek embriyo. Belki sizin daha erken belli olur sonucuAmin canım amin...3.gun iki tane idi...
İnşallahüzilmicez inşallahbilimsel olarak bazı şeyleri farkında olduğum için testi yaptıktan sonra olumsuz çıkarsa üzülmicem kanda Hcg çok yükselmemiş olabilir henüz. Ama çıkarsa da havalara uçarım herhalde
![]()
Yok benim iştah durumumda herhangi bir değişiklik yokBugüne ek olarak 5. Günü transferim iştahım çok iyiyken bir anda kapandı. İlaçlardan mı acaba
Selam canım ilaçlardan olduğunu zannetmiyorum hiç öyle etkilenen duymadım çünkü stresten vs olabilir belki. Benimde kasık ağrım hala çok var bide bel ağrısı başladı diğer günlere göre bugünkü sanki adet öncesi yaşadığım ağrıya benziyor umarım yerleşme ağrısıdır. 5. Gün embriyosuyla 4-5. Günlerde silik pozitif görenler varmış yarın bende yapıcam test sanırımBugüne ek olarak 5. Günü transferim iştahım çok iyiyken bir anda kapandı. İlaçlardan mı acaba
Yerleşme bence iyi düşün canımSelam canım ilaçlardan olduğunu zannetmiyorum hiç öyle etkilenen duymadım çünkü stresten vs olabilir belki. Benimde kasık ağrım hala çok var bide bel ağrısı başladı diğer günlere göre bugünkü sanki adet öncesi yaşadığım ağrıya benziyor umarım yerleşme ağrısıdır. 5. Gün embriyosuyla 4-5. Günlerde silik pozitif görenler varmış yarın bende yapıcam test sanırım![]()
Ya bişey soracağım şimdi benim 3.günüm gonal f kullanmaktayım. Sonrasında opu olacağım Kıbrıs’ta ve taze transfer olacağım bu süre Eylül ayında olur mu yoksa iğneleri kullanmak vs ekimi bulur muYerleşme bence iyi düşün canımBen de yapcam yarın erken gebelik testi aldım yapalım bakalım.
Bende 11 Eylül'de transfer oldum ve iki gündür batmalar oluyor benim gibi yaşayan var mı diye bakmaya gelmştim ki yazınızı gördüm. Progesterondan mi kaynaklanıyor?Benim de öyle. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep. Belki daha rahat tutunur diye. Bende çok fazla bel ağrısı yapıyor. Kitleniyor resmen belim. Estroferm bende karında sertlik yapıyor uyku getiriyor. Progesteron fitil de batma tarzı ağrılara sebep oluyor. O yüzden belirti de arayamiyorum. İğneleri hiç saymiyorum. Kan sulandırıcı berbat yakıyor. Takviye de kullanıyorum. Amin inşallah sonu güzel olur cümlemizin. 9 Eylül transferim ama 3. Gün embriyosu benim. Sizin ne zaman?
Muhtemelen Ekimin başları gibi olurYa bişey soracağım şimdi benim 3.günüm gonal f kullanmaktayım. Sonrasında opu olacağım Kıbrıs’ta ve taze transfer olacağım bu süre Eylül ayında olur mu yoksa iğneleri kullanmak vs ekimi bulur mu
Yaasağlıkla olsun da
Güzel düşünelim olur inşallah neden olmasın?ilk tedaviniz sanırım
Benim var hala devam iştahsızlıkYok benim iştah durumumda herhangi bir değişiklik yok
Bence öyle yani. Hormon olduğu için kasıklarda dolgunluk karında şişlik tarzı minik batmalar özellikle fitilin yaptigini düşünüyorum. Baş ağrısı yaşayanlarda da muhtemelen kan sulandırıcınin etkisinden dolayı. Mesela bende yoktu başlarda baş ağrısı fln. İlk defa bugün böyle iğneden sonra Kazan gibi kafam agrimiyo ama uyuşuk gibi. Kan basıncını arttirdi herhalde bende.Bende 11 Eylül'de transfer oldum ve iki gündür batmalar oluyor benim gibi yaşayan var mı diye bakmaya gelmştim ki yazınızı gördüm. Progesterondan mi kaynaklanıyor?
Bana kan sulandırıcı vermediler . progesteron fitil bide estrofem ve başımın ön tarafı özellikle bazen sanki delinecek gibi oluyor. Düşününce çok normal bu süreçte neler kullandık neler . Rabbim uğraşlarımızın karşılığında başarılı sonuçlar almamızı nasip eder inşallahBence öyle yani. Hormon olduğu için kasıklarda dolgunluk karında şişlik tarzı minik batmalar özellikle fitilin yaptigini düşünüyorum. Baş ağrısı yaşayanlarda da muhtemelen kan sulandırıcınin etkisinden dolayı. Mesela bende yoktu başlarda baş ağrısı fln. İlk defa bugün böyle iğneden sonra Kazan gibi kafam agrimiyo ama uyuşuk gibi. Kan basıncını arttirdi herhald
Reglinin 13. Günü transfer oldum ben. Regli iken gittim 9 gün sonra kontrole cagirdi. Rahim kalingligi 9mm olmuş, 3 gün sonra transferi yapalım dedi.Kızlar transfer döngünüz nasıl oldu yani regl iken muayeneye gittiniz sonra masıl oldu. Rahim kaç kalınlığa gelince güne karar verildi